Ibanez

Erinevate firmade pillid
Terminaator

Post by Terminaator »

Kirveraidur wrote:Mine tea, äkki on tulevane omanik ka selline 3/4 itaallaslikus suurusjärgus inimene. :D
3/4 On siiski suhteliselt lühike. Ma ise 183 Cm Pikk ja arvan, et peaks siiski täismõõdus pilli ostma.
TnX

Post by TnX »

Roki wrote:
Ise olen plaaninud osta Ibanezi RG Tremolo seeriast ja ma ei tea, kas valida RG350 DX WH või RGT42 DX BP.
Kui ma nüüd ei eksi, siis peaks RGT olema ehitusega, et kael läheb ühes tükis kerega. Et mitte bolt on või liimitud aga tõesti läbib kogu kidrakeret. See peaks loogiliselt võttes lisama sustaini ja tooni. Samuti ka mängumugavust...samas võin ma ka eksida.
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
Roki

Post by Roki »

Idee poolest jah, sest Ibanezil on kole tüüpi RG seeriat. Üks on veits odavam ja teine on mingi prestige klass.
ArMoR

Post by ArMoR »

Kellelgi Ibanez S470DXQM'ga on kogemusi/kommentaare? On ta oma hinda väärt? 8)
Terminaator

Post by Terminaator »

Mina igatahes olen oma RG 350 EX väga rahul. :)
k6ll
Site Admin

Post by k6ll »

Zeldon kuidas selle S270 kael ka on, plaanin ise kah tuleviku perspektiivis SAtriani seeria pilli osta, aga kas tegemist on väga peenikese või paksu kaelaga, või selline nagu GRX171 omadel on, ja mis kaela kruttimisest rääkisid et mis täpsemalt tegid seal?
k6ll
Site Admin

Post by k6ll »

Krt jughe nii koos nende numbritega RG321 ikka mõtlesin, et neil on selline teistmoodi kael jälle
maddo

Post by maddo »

Mina siis tellisin endale pillipoest "siga kotis" meetodil Ibanez EXR170-ne. Esijalgu olen väga rahul, aga kuna tegu on mu esimese elektrikitarriga, siis arvan et oleks võimeline ka odavaimat harley bentonit taevani kiitma. Tahaks siis teada teiste kogemustest selle pilliga ja palju selliseid Eestis üldse olla võib?
Morgoth

Post by Morgoth »

maddo wrote:Mina siis tellisin endale pillipoest "siga kotis" meetodil Ibanez EXR170-ne. Esijalgu olen väga rahul, aga kuna tegu on mu esimese elektrikitarriga, siis arvan et oleks võimeline ka odavaimat harley bentonit taevani kiitma. Tahaks siis teada teiste kogemustest selle pilliga ja palju selliseid Eestis üldse olla võib?
Endal on ka see pill, ja olen väga väga rahul. Kael on sellel pillil ülimugav ja saund on ka suht norm.
Täiega ilus on ka veel kõigele tipuks. :wink:
Hybrid Soldier

Post by Hybrid Soldier »

Morgoth wrote:
maddo wrote:Mina siis tellisin endale pillipoest "siga kotis" meetodil Ibanez EXR170-ne. Esijalgu olen väga rahul, aga kuna tegu on mu esimese elektrikitarriga, siis arvan et oleks võimeline ka odavaimat harley bentonit taevani kiitma. Tahaks siis teada teiste kogemustest selle pilliga ja palju selliseid Eestis üldse olla võib?
Endal on ka see pill, ja olen väga väga rahul. Kael on sellel pillil ülimugav ja saund on ka suht norm.
Täiega ilus on ka veel kõigele tipuks. :wink:
Palju maksis?
Elektrikitarr-Stagg I300BK
Võimendi-Stagg ca-10
Akustiline-Yamaha C-30M
maddo

Post by maddo »

Pillipood.ee ja 4880 EEQ. Sai siis kaasa juhtme(suht mõttetu) ja koti.
creative

Post by creative »

gitara

Post by gitara »

creative wrote:http://www.ibanez.com/guitars/guitar.as ... G370DX&z=y

Palju selline Eestis maksab ka? :P
Stanfordis 6220.-
MusicCenteris on sinine hinnaga 7490.-

Nii väidavad vähemalt nende kodukad, vöiksid ise peale pühi meilida ja täpsemalt küsida.
Marvin

Post by Marvin »

TnX wrote:Et mitte bolt on või liimitud aga tõesti läbib kogu kidrakeret. See peaks loogiliselt võttes lisama sustaini ja tooni. Samuti ka mängumugavust...samas võin ma ka eksida.
Sinu loogika on õige. Neck-thru kerega on kõrgemaid krihve mõnusam mängida, ei ole mingit astet ees, siis on sustaini ja kõla rohkem, ... mönus,
creative

Post by creative »

Ibanez GRX-170 ja Ibanez RG 270 R. Kumb parem pill on?

EDIT: Ibanez GRX 170, http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=44211796 oli väike mõte sealt osta.

Ibanez RG 270 R - http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=44439027
keegi oskab selle pilli kohta midagi öelda?

Ibanez RG 370 B, mida siin foorumis müüakse.

Need kolm pilli on vist sõelale jäänud nüüd. Rääkige palun hinna/kvaliteedi suhtest. Sümpaatse mulje on jätnud esimene, sest minu kui algaja eeliseks on see et puudub floyd rose.

Suured tänud.
Last edited by creative on 29 Dec 2006, 13:32, edited 1 time in total.
Locked