TonePros hardware
TonePros hardware
plaan panna oma v100le uus raud peale, praegu on jäänud selline komplekt silma http://www.thomann.de/gb/tonepros_lpcm0 ... chrome.htm . teab keegi midagi kosta sellest? või teab keegi soovitada muud toodangut? ja üldse kas need postid on universaalse läbimõõduga? et kui ma ostaks nad ära ja kui ma need vanad sealt välja koogin ja panen uued sisse ja selgub, et uued on vähe peenemad, st ei istu täpselt sisse, siis igasuguse materjali kasutamine tihendina rikuks ju sustaini või mis?
Last edited by Henri on 23 Dec 2008, 01:32, edited 1 time in total.
v100 > SH2N+SH4B
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
Miks sa oma vanast rauast loobuda tahad? Arvad et ei kõlba enam?
Kroomitud asi on nii kaua hea, kuni seal peal kroom on.
Kroomi all on vask. Kuid tõenäoliselt tom-iga ei kulu see kroom sealt väga kergesti maha, seega võiks nagu kesta küll ja olla hea. Pulgad peaksid olema ühesuurused, sest tom sillad on enamjaolt kõik ühesugused.
Kroomi all on vask. Kuid tõenäoliselt tom-iga ei kulu see kroom sealt väga kergesti maha, seega võiks nagu kesta küll ja olla hea. Pulgad peaksid olema ühesuurused, sest tom sillad on enamjaolt kõik ühesugused.
Hi-Gain
Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
Need postid pole sugugi universaalse läbimõõduga. On meeter- ja tollimõõdus poste, ning kahe erineva jämedusega.
Vintage'i pillide puhul ma julgen eeldada, et on meetermõõdus postid, tavaliselt on ainult USA pillidel tollimõõdus.
Vintage'i pillide puhul ma julgen eeldada, et on meetermõõdus postid, tavaliselt on ainult USA pillidel tollimõõdus.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
uut rauda tahan selle pärast, et kõrgetele veidi jõudu juurde saada. esimene keel hääbub suhteliselt kiiresti ära kui cleaniga/unplugged mängida. kuigi vana raud on täiesti korras, kroomi kuskilt ei kooru. hiljem üritan kuskilt uurida mis moodi nende läbimõõtudega ka on.served wrote:Miks sa oma vanast rauast loobuda tahad? Arvad et ei kõlba enam?
v100 > SH2N+SH4B
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
peale raua polegi mul midagi vahetada, ülemine sadul ja elektroonika on nagunii kõik ära vahetatud.. arvan et uut kitarri pole ka mõtet osta, kui uue rauaga sustaini saaks juurde, oleks väga kompu kõik. ja nende reviewde põhjal mis ma harmony centralist lugesin aindis see kõikidele(paljud kes seal kirjutasid olid epi mehed jms), peale gibsoni meeste sustaini juurde. viimased kurtsid seda, et vahe pole piisavalt märgatav. aga ma eeldan, et gibsoni ja minu vintage rauda ei anna eriti võrrelda, nii et mu kitarrile peaks uue rauaga oluline toonivahe tulema
v100 > SH2N+SH4B
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
Asi on rohkem resoneerimises (ja muidugi ka füüsikas). Vintage tuleb ilmselt Wilkinsoni raudvaraga, mis pole sugugi halb, eriti võrreldes Epide stockiga.
Max. sustain saadakse stoptaili täieliku kinnikeeramisega. Point selles, et vahest TonePros on parem sustainija kui Wilkinson, kuid
sustain kohaldub kõigile keeltele. Seega võid sa sustaini juurde saada küll, aga 1. keele varemhääbumisprobleem ei kao.
Isiklikult esmalt lõdvendaks 1. keele vahet nut-i ja vajadusel ka sadula peal. Ja keeraks stoptaili viltu: kõrgete keelte kohalt lõpuni, madalate keele kohalt mitte.
Mis gibsonimeestesse puutub, siis ilmselt nad ei tea, et Gibsonitele pannaksegi praegu ToneProsi sillad.
Max. sustain saadakse stoptaili täieliku kinnikeeramisega. Point selles, et vahest TonePros on parem sustainija kui Wilkinson, kuid
sustain kohaldub kõigile keeltele. Seega võid sa sustaini juurde saada küll, aga 1. keele varemhääbumisprobleem ei kao.
Isiklikult esmalt lõdvendaks 1. keele vahet nut-i ja vajadusel ka sadula peal. Ja keeraks stoptaili viltu: kõrgete keelte kohalt lõpuni, madalate keele kohalt mitte.
Mis gibsonimeestesse puutub, siis ilmselt nad ei tea, et Gibsonitele pannaksegi praegu ToneProsi sillad.
- EmM9 -
Et krutiks TOMi peal seda klotsi nutile lähemale, millele esimene keel toetub?EmM9 wrote:Isiklikult esmalt lõdvendaks 1. keele vahet nut-i ja vajadusel ka sadula peal. Ja keeraks stoptaili viltu: kõrgete keelte kohalt lõpuni, madalate keele kohalt mitte.
Eks ma proovin viivu pärast järgi ja annan teada.
Aga kas TOMI kõrguse reguleerimine ei annaks midagi? Aga tänud
v100 > SH2N+SH4B
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
Ma kruttisin TOMi esimese keele klotsi oluliselt lähemale, stopbari alumist kruvi keerasin nii palju kui veel sai(see oli suht põhjas juba, keerasin tsipa peale ainult). Tulemus on nüüd see, et teine, kolmas ja neljas keel sustainivad oluliselt rohkem, esimene keel veidi rohkem, nii et ta jääb endiselt teistega võrreldes nõrgaks, aga oluliselt parem kui enne.
v100 > SH2N+SH4B
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
Oot-oot, need klotsid, mida sa keerasid, on sadulad, ja need on intonatsiooni reguleerimiseks. EmM9 rääkis keeltehoidiku kerele lähemale keeramisest. Mida madalamal see on, seda suurem on nurk üle sadulate ja seda parem on sustain.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
- RockaRolla
Mul on ka plaan Epil sild välja vahetada.
Ei tea kas nüüd Schaller või TonePros.
Mu epil on veel selline asi, et üks post on selle posti "aluse" sees aga teine on lihtsalt puusse keeratud. Kui sillaga kaasa saab 2 posti "alust" siis ilmselt tuleks vana välja tõmmata ja mõlemile postile uus panna. Vana pidavat lihtsalt tõ,mmates välja tulema ja teisele puurin vastava augu ja löön lihtsalt asja sinna sisse.
Keegi targem võiks kommenteerida mu juttu.
Ei tea kas nüüd Schaller või TonePros.
Mu epil on veel selline asi, et üks post on selle posti "aluse" sees aga teine on lihtsalt puusse keeratud. Kui sillaga kaasa saab 2 posti "alust" siis ilmselt tuleks vana välja tõmmata ja mõlemile postile uus panna. Vana pidavat lihtsalt tõ,mmates välja tulema ja teisele puurin vastava augu ja löön lihtsalt asja sinna sisse.
Keegi targem võiks kommenteerida mu juttu.
Throw the Jew Down the Well
mulle jäi see lause segaseks : Isiklikult esmalt lõdvendaks 1. keele vahet nut-i ja vajadusel ka sadula pealFaded wrote:Oot-oot, need klotsid, mida sa keerasid, on sadulad, ja need on intonatsiooni reguleerimiseks. EmM9 rääkis keeltehoidiku kerele lähemale keeramisest. Mida madalamal see on, seda suurem on nurk üle sadulate ja seda parem on sustain.
Aga EmM9, kuidas TonePros su epi saundi muutis?
v100 > SH2N+SH4B
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
Kas just otseselt viiliks, pigem vahest lihviks vms ja nühiks grafiidiga (harilik pliiats nt). Aga vajadusel ka viiliks.
Sorry, et segaseks jäi. See klots, mida sina keerasid on sadul. Pidasin silmas seda, et esmalt lihviks/viiliks veidi nutil 1. keele vahet.
Ja kui sadula sälk liiga terav/sügav, viiliks selle sälgu veidi kumeramaks.
Kui see ei aitaks, keeraksin stoptaili viltuseks ehk kõrgemate keelte poldi keeraks lõpuni kinni ja madalamate otsa jätaks kõrgemaks.
Mul muutis TonePros sustaini paremaks ka, nagu loota oli. Kuigi peamine eesmärk oli siiski intonatsiooni parandamine: selle kaelakaarega.
(nagu mulle meeldib) ei läinud intonatsioon täitsa paika.
Sorry, et segaseks jäi. See klots, mida sina keerasid on sadul. Pidasin silmas seda, et esmalt lihviks/viiliks veidi nutil 1. keele vahet.
Ja kui sadula sälk liiga terav/sügav, viiliks selle sälgu veidi kumeramaks.
Kui see ei aitaks, keeraksin stoptaili viltuseks ehk kõrgemate keelte poldi keeraks lõpuni kinni ja madalamate otsa jätaks kõrgemaks.
Mul muutis TonePros sustaini paremaks ka, nagu loota oli. Kuigi peamine eesmärk oli siiski intonatsiooni parandamine: selle kaelakaarega.
(nagu mulle meeldib) ei läinud intonatsioon täitsa paika.
- EmM9 -