Tõnu Keedus

Locked
tõnu.keedus

Tõnu Keedus

Post by tõnu.keedus »

http://www.myspace.com/t6nukeedus

Ärge siis viha pidage.
Last edited by tõnu.keedus on 07 Apr 2009, 12:57, edited 1 time in total.
krustok

Post by krustok »

Täitsa äge!

Mulle väga lüüriline osa ei meeldi. Miskipärast raskem rock eesti keeles kõlaba lati liiga Terminaatorlikult. Halvem variant on muidugi, et kõlab nagu The Sun. Aga siin läheb esimese variandi poole.

Vokaal tundub nõrk. Kui sul vokaalil kompressorit peal ei ole siis proovi sellega... Võid ka tracki duubeldada (laulad kaks korda sisse võimalikult ühtemoodi, ühe suunad paremasse kanalisse teise vasakusse).
Tusameelne tuju vajaks natuke kaja ehk? Aga noh.. see on minu isiklik arvamus ka.

Taustad on aga ägedad ja hästi tehtud.
Rig: Yamaha Pacifica 112 (mod) -> Boss ME-50 -> Harley Benton GA5
Yamaha FG720S
Shure Beta 57A -> E-MU 0404|USB
http://krustok.planet.ee/
Tegelane

Post by Tegelane »

väga mõnus....nagu ma aru saan on kõik ise pääle mängitud??
sellised tegelased on väga sümpaatsed kes nokitsevad lugusi vorpida ja siis lindistavad üles....kidrakäigud on korralikud ja huvitavad(pole igavad niisama käristamised) ning just sellised mis mulle isiklikult meeldivad(pisut vanakooli ikka)....
lüürikal pole ka miskit viga...kohati võibolla vokaali osa jäi pisut ebakindlaks...aga minumeelest vägagi korralik töö....
tee ikka edasi sellist kraami....
tõnu.keedus

Post by tõnu.keedus »

Tänud tagasiside eest!

Jah, need asjad on üksi tehtud ühes väikeses toas, mis ei ole mitte helistuudio. Laul ja kitarr on päris, muu programmeeritud.

Kahtlemata on vokaal selle asja nõrgim koht, aga kuhu pole loodus väga palju jaganud, sealt ei võta ka eriti välja. Kompressor kahtlemata eluline abivahend vokaali juures. Duubeldamine seevastu kahe otsaga asi - et see hästi kõlaks, peab väga puhtalt ja ühtemoodi laulma - ühesõnaga nõuab pingutamist, alati ei viitsi...

Lüürika koha pealt ma ei põe nagu üldse mitte :). Heade eestikeelsete rokitekstide esindajateks on Genialistid või Smilers ilmselt. Aga igaühel on oma käekiri ja mulle lihtsalt meeldib selliseid veidi haigeid tekste treida. Terminaatoriga ühendab arvatavasti teemade sarnasus.
quagmire

Post by quagmire »

mis ma öelda oska, tubli :wink:
he he .. Allllriiiight!
mty
Moderaator

Post by mty »

niipalju kui kuulasin siis väga lahe! jätka samas vaimus.
"You wear it very well." ; "What?" ; "You wear it very well, now play like a fucking musician"
Yamaha1

Post by Yamaha1 »

väga mõnusad lood on kõik! :wink:
Epiphone LP Standard->Yamaha häälestaja->Rocktron Tri-Wah->Boss MT-2->Roland Microcube
Yamaha fg-411(akustiline)
Casio süntekas

8)
Image
e6ert

Post by e6ert »

väga mõnus paari korralisel läbi kuulamisel meeldis jätkuvalt.. keep it up:)
Taimo

Re: Tõnu Keedus

Post by Taimo »

Kuulasin su myspace-s olevaid üllitisi. Täitsa pädevalt tehtud. Vokaal kohati liiga vaikne või raskesti arusaadav, aga kitarritöö korralik ilma asja liigselt keeruliseks ajamata. Eks selle lüürikaga ole jah nii, et eestikeelset head teksti on minu arvates kordi raskem teha kui võõrkeelset. Seda keerulisem on kirjutada armastuslaulu ilma läilaks minemata. Kokkuvõtteks hea töö!
http://www.myspace.com/taimomusic
Buy me a beer, two bucks a glass, come on help me, I'm freezing my ass!
kaze

Re: Tõnu Keedus

Post by kaze »

hea töö (Y)
Locked