teie tehnika.

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
Uku

Post by Uku »

roosakummik wrote:http://album.ee/album/289144/50144629

Restaureeritud tangelwood akust

Pilli sain Iirimaalt (elasin nimelt aasta aega iirimaal Corki linnas) ühest pillipoest- läksin pillipoodi, et vaadata mis seal müüa on. Ringi vaadates leidsingi selle tangelwoodi elektroakusti ja hinaks oli pandud "Free fix me" No ja siis ma küsisin poeomaniku käest, et kas ma võin selle endale võtta- võisin- nii ma siis võtsin ta endale.
Pill oli saanud paugu alla ossa kus oli kõlakaan murdunud ja sees tugiribid katki. Tugiribid sai ära parandatud ja kõlakaane peale liimisin mahagoni spoonist tüki sellise tuvi kujuga.
Pill oli ennem elektroakustiline ja seal kus olid hääle ja tämbri nupud oli auk jäänud, kuna pillipoe omanik oli ka pillide parandaja siis eemaldas ta pillilt kõik mis talle vajalik- sadula esimese ja tagumise, pingutid.
Küljepeale asetasin ka spoonist kaane, kuid selle liimisin mitmest kihist.
Pillil oli ka väljund juhtme jaoks sinna treisin mahagonist punni ette.Kõlakaanelt eemaldasin vana laki ja lakisin uuesti nitrolakiga.
Pingutid ostsin uued, samuti sadula (tagumise) esimese sadula tegin roosipuust.
selline ta siis välja tuli. :D
Au ja kiitus sulle ! Päästsid pilli kindlast surmast, nüüd pääsed sa kindlalt taevasse :)
Mr. Southpaw

Squier Classic Vibe '50s Telecaster '12
Vox AC4 / Vox Mini 3
Blue Flower Electronics Rangemaster
mty
Moderaator

Post by mty »

võimud:
*Laney TF50
*Roland Micro Cube

Pillid:
*nõuka aegne akust.
*Garrison AG-300CE
*Yamaha Pacifica 604w (99')
*Kumika Les Pauli koopia (mingi 80' algus MIJ)
*Mingi odav Encore bass

Muu kama:
*Dunlop Zakk Wylde Crybaby wah
*M-audio Jamlab salvestamiseks.

vb teen mingi pildi ka kunagi.
"You wear it very well." ; "What?" ; "You wear it very well, now play like a fucking musician"
roosakummik

Post by roosakummik »

Üritan taevasse saada, see oleks minu taevatrepp.
Vintage LP Lemon top,Omatehtud Telecaster,Ibanez Rg,Ibanez AW85ECE-RLG
HB GA 15P&Fender M80(Proovikas) Crate 15w(Kodus)
Marshall Jackhammer,Guvnor,Bluesbraker,Supervibe,Reflector,Ecohead,Regenerator,Vibratrem ,Compressor.
D-7

Post by D-7 »

Hetkel koosneb kogu minu "kola" selles piltilikult öeldes äravägistatud Larida elektroakustist.
Lähiajal sigineb juurde võimendi ja millalgi hangib mingi efektika ka.

Image

edit: Unustasin öelda, et lisaks sellele on mul ka kaks nõukaaegset tüüpilist kuuekeelset- ja üks seitsmekeelne akust.
Mustsaba

Post by Mustsaba »

Tere.

Panen siis ka paar pilti oma "tehnikast".

*Washburn D10SCE:
Image

*Vahva rosett, mille üle mina olen üpris uhke:
Image

WB headstock:
Image

... ja built-in tuner:
Image[/i]

*Minu "Pese-põleta" ning isa üle 20 aasta vana Musima Resonata:
Image
Cogito, ergo sum.
served

Post by served »

Igaksjuhuks mainin ära, et resonata oli nailonkeeltega pill ja ma kahtlustan et kasutaja D-7 välja näidatud pill, on samuti nailonkeeltega algselt olnud.

ET siis ärge sinna väga suuri keeli peale toppige, hiljem on pillist kahju. Endal kodus 1 Resonata, mis suri tänu metallkeeltele üsna kiiresti.
Hi-Gain

Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
D-7

Post by D-7 »

Tegu oli circa 1000-kroonise pilliga mul (mida sa tonnisest elektroakustist ikka ootad...), sai natuke ümber tehtud (sadulaid muudetud, et metall päris ära ei näriks), kerged metallid on peal. Pill on mul olnud alates märtsikuust ja siiamaani nähtavaid muutusi pole (aga küll nad tulevad, niikuinii tulevad).

See pill on mul nagu selline "vahestaadiumi" instrument - nõuka-akustid on korralikumad ja elektrikitarr on plaanis hankida / ehitada...millalgi.
Mustsaba

Post by Mustsaba »

served wrote:Igaksjuhuks mainin ära, et resonata oli nailonkeeltega pill ja ma kahtlustan et kasutaja D-7 välja näidatud pill, on samuti nailonkeeltega algselt olnud.

ET siis ärge sinna väga suuri keeli peale toppige, hiljem on pillist kahju. Endal kodus 1 Resonata, mis suri tänu metallkeeltele üsna kiiresti.
Tänan ära märkimast, aga polnud plaaniski Resonatale metalli peale väänata. :)
Korra-kaks olen minagi tal juba keeli vahetanud.
Keeltest rääkides, Washburnil on peal nädal vanad Dean Markley Alchemy GoldPhos keeled. Kes pole veel kasutanud, mina igatahes soovitan. Britist sugulase kaudu tellitud küll, Eestis pidavat mitte müügil olema.

Aga D-7, metallkeelte suurem pingsus su pilli kaela ei ole liiga nõgusaks tõmmanud, actionit liiga suureks?
Cogito, ergo sum.
D-7

Post by D-7 »

Action on täiesti normaalne, peale vaadates on võibolla naaaatukene kõrgem kui võiks, aga mängides vähemalt mina erilist vahet ei tunne. Kael iseenesest on korras, mingit ebanormaalset nõgusust ei ole.
served

Post by served »

Ai, pagan, pilt pettis veidi, mulje jäi et resonatal oli ka metallpeal. Oma pillist on küll ülimalt kahju. Olin täiesti teadlik sellest et nii juhtub, kuid ma suutsin selle pilli vahepeal ära unustada, ja kui uuesti meenus vaadata, oli kogu kahju juba tekitatud.
Hi-Gain

Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
Mustsaba

Post by Mustsaba »

served wrote:Ai, pagan, pilt pettis veidi, mulje jäi et resonatal oli ka metallpeal. Oma pillist on küll ülimalt kahju. Olin täiesti teadlik sellest et nii juhtub, kuid ma suutsin selle pilli vahepeal ära unustada, ja kui uuesti meenus vaadata, oli kogu kahju juba tekitatud.
Pilt.. Jah, vabandan nende kvaliteedi pärast. Nikoni peegelkaameraga tehes olid nad VÄGA suured, ning ma kadreerisin ja tegin neid veidi väiksemaks. Kannatas ka kvaliteet, apparently.
Sel on muidu peal mingid huvitavad keeled, mille bassid on hõbedaga kaetud, ning soolokeeled on mustad. 8)
Aga nüüd hiljuti alles läks sel üks pinguti katki, ehk igasugune kontroll D keele üle puudub..

Aga, kui tohib küsida, siis mis täpselt selle kõnealuse Resonataga juhtus?
Cogito, ergo sum.
Velts.

Re: teie tehnika.

Post by Velts. »

Aega edasi läinud, varustus on natuke täienenud.

Bassiteema: Vintage V800->Behringer SF300->Ibanez SW20
Kitarr: Mingi laenatud Behringeri elektrikas->noname 30w kidravõim/NI Guitar Rig 2
Salvestusvahendid:Ülalmainitud võimendid, Shure SM58, Mackie Micro Series 4 micprega mikserpult, E-MU 0404, Cubase/FL Studio/Magix MuMa/Ableton Live, Edirol PCR-M50

Lähiajal ostan uue arvuti, välise helikaardi (Tascam Fireone?), võibolla mingi süntesaatori ala Novation X-Station 25 / Novation XioSynth 49, siis tahaks veel mingit midikontrollerit näiteks Behringer BCR2000 ja grooveboxi-Korg Electribe MX1

Oleks ainult raha..
We board up the house
Hide upstairs and wait
m3dicated

Post by m3dicated »

Image
Stagg SW201CS, Ibanez GAX30, Fender Jaguar (Jaapani).
DigiTech Grunge ja Boss TU2.
Võim on Vox Pathfinder 10. Väga hea võimendi. (:

Edasine plaan on Squier Jagmaster endale soetada ja elektroonika/helipead seest välja vahetada. Tahan, et oleks korralik "humbucker" kitarr ka. GAX30 müün kohe maha. Ja Jaguari helipäid ootan ikka veel. ):

DigiTech Grunge plaanin EHX Big Muffi vastu vahetada ja EHX Holy Graili tahan ka.

Vidinad, mis ma Jaguarile hiljuti tellisin. Pole elektroonikaga saanud alustada, kuna helipäid pole. ): Vana pickguard ja helipeade kaverid on ka seal. Tremolo kangi otsa pole jõudnud mustaks veel vahetada.
Image
renn

Post by renn »

Jaguar on tõesti metsikult ilus, aga mis minu silmis asja veel paremaks teeks oleks see, kui sa oleks hankinud valgete helipeakatete asemel aegunud valged katted, need mis on sellised kreemikaskollakad. Aga muidugi sinu pill ja valgete katetega on ikkagi ka väga kena. Tegu on pilliga, mida tahaks isegi kunagi omada, ainult punast (või ka mingit kreemikasvalget) värvi ja sama värvi peaga, sest Jaguar on pill, millel sobib kere värvi pea.
FIGHT THE SYSTEM!
m3dicated

Post by m3dicated »

^ Jah, helipeakatete juttu räägivad mulle kõik. :D Eelmised olid täiesti valged ja Jaapani tehastest tulnud katted ei aegugi. Osad on seda ise teinud näiteks kohvis hoidmisega või lasknud tugeva lambi/päikese all küpseda, aga nende puhul see vist ei tööta nii hästi. Mul oli suht dilemma ka, kui need mustad tellisin. Aga mulle meeldib see mustem teema vist rohkem. Annab rohkem rõhku Sunbursti mustadele äärtele ja nii. Selline soojem ja värki. ^^, Ja ma olin ka kas punase või sunbursti vahel. Otsustasin siiski viimase kasuks, sest kartsin, et punane oleks liiga "plastik". ):
Locked