Odavamad lampvõimud
- Kirveraidur
Peavey on hea. Väga hea... täpsem ülevaade hiljem. Ilgelt häirib teatud sagedustel kostev peenike plärin/kõrin. Koos Fadediga sai tuvastatud et plärina süüdlane on EL84 lõppvõimulamp. Kui lampi mängimise ajal kinni sai hoitud (kinnastatud käega ofc) siis kadus plärin ära. Nüüd on kaks võimalust, kas on lamp vigane või lambipesas asi. Lampi kätte võttes ja kõrva ääres loksutades kuulsin, kuidas seal nagu midagi lahti oleks ja vastu klaasi? käiks. oskab mõni lampide hingeeluga kursis olev inimene öelda, kas see on normaalne, või ei tohi lampi kõrva ääres loksutades kuulda olla mitte midagi? Igatahes, homme saan teise EL84 lambi ja saab teada kus kotermann on Siis ka sa.ab pikemalt ülevaadet kirjutada.
Les Paul & Strat& Tele & Akust
Pisike võim & Lampvõim
Mikker & Helikaart & Soft
Pedaalid kohvris
Suupill
Pisike võim & Lampvõim
Pedaalid kohvris
Suupill
böäh... ma kardan et natukene jääks puudu ruumist, aga võibolla on võimalik. telepoiss, kui tartust või selle ümbrusest oled, siis võiks täitsa mõelda selle peale. Kordan aga oma küsimust. KUi lampi kõrva ääres loksutada, siis ei tohiks ju mitte midagi kuulda olla?
Pisike võim & Lampvõim
Pedaalid kohvris
Suupill
Pisike võim & Lampvõim
Pedaalid kohvris
Suupill
ei, nii võhik kui ma ka elektr(oonika)´is pole, julgen siiski öelda, et raputamisel tirisev-pirisev võimenduslamp on "no-no", vahetad välja saad õnnelikumaks. kas tal mingi tube retainer ka on ? mingi vedruklamber, kuumuskindla shvammiga kopsik-sokkel kinnikeeratav vms?
harmoni tsentralist just lugesin selle VK 8 kohta, mikid teadsid arvata et 10" pole probleem ja arvasid samas, et ainus probleem ongi selle võimu puhul "weak low end" , muidu pidi väga äge klass A british heli olema, selline bluesi ja roki jaoks väga hea.
harmoni tsentralist just lugesin selle VK 8 kohta, mikid teadsid arvata et 10" pole probleem ja arvasid samas, et ainus probleem ongi selle võimu puhul "weak low end" , muidu pidi väga äge klass A british heli olema, selline bluesi ja roki jaoks väga hea.
Last edited by telepoiss on 31 Dec 2008, 20:46, edited 1 time in total.
lamp on lihtsalt sissesurutav, midagi keerama ega kinnitama ei pea. Eks homme siis kuuleb mis häält ta kirve lambi peale teeb. Ma olen ka päris rahul. Sound mida ma otsisin (overdrive blues, clean ja kerge rokk) on käes.
Kõlarivahetusele ja muule praegu isegi ei mõtle, sest esiteks ma ei viitsi jännata, teiseks pole raha ja kolmandaks veedan ma alates märtsist viis kuud saksamaal ja võim ning kidra rändavad sõbra kätte 
ma kardan et ma tallinnasse sellega ei satu, kuid vb on mingi hetk mingid soundinäited täiesti võimalikud.
Head vana lõppu kõigile kah veel!

ma kardan et ma tallinnasse sellega ei satu, kuid vb on mingi hetk mingid soundinäited täiesti võimalikud.
Head vana lõppu kõigile kah veel!
Pisike võim & Lampvõim
Pedaalid kohvris
Suupill
Pisike võim & Lampvõim
Pedaalid kohvris
Suupill
Triple post 
igatahes... selle plärina põhjuseks ongi vigane EL84 lõpulamp. Proovisin just Kirveraiduri võimu seest päris lambiga ja mingit plärinat, isegi full gainil, ei täheldanud. Seega uut lampi siis ostma
On kellelgi teada kus neid Tartu linnas müüakse?

igatahes... selle plärina põhjuseks ongi vigane EL84 lõpulamp. Proovisin just Kirveraiduri võimu seest päris lambiga ja mingit plärinat, isegi full gainil, ei täheldanud. Seega uut lampi siis ostma

Pisike võim & Lampvõim
Pedaalid kohvris
Suupill
Pisike võim & Lampvõim
Pedaalid kohvris
Suupill