küsimus siis seles et mu stratil hakkab sillapoolne coil üles ütlema ja mõtlesin et asendaks selle hummiga........sellest küsimus......Kui palju ja mida peaks elektroonika osas ümber tegema et vahetada sillapoolne singel ühe hummi vastu.....????
ette juba tänades......
nu kui ma lülitan lülitist sillapoolsele helipeale on ta vait ja ainult uriseb mulle vaikselt vastu....vahepääl otsustab tööle minna siis teeb pisut häält aga hästi inetut...ja kuna on käepärat üks humbucker siis mõtlesin et kas see singel hummiga vahetada oleks väga suur töö elektroonilisuse osas.....
Pigem on küsimus selles, kas humbucker su kitarri üldse mahub. Kui süvend on mõeldud ainult single coilile, tuleb sul natuke puutööd teha, et täismõõdus humbucker ära mahuks. Pickguardi pead samuti kas ümber lõikama või välja vahetama.
Alternatiivne variant oleks single-coili mõõdus humbucker, neid on ka mitmeid erinevaid saadaval.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
ma soovitaks muidu ühendused üle vaadata ,kuskil võibolla lihtsalt mingi külmjoode. ühendused võivad kuskilt lihtsalt lahti olla. helipea on tavaliselt kas tuksis või korras . ülesütlemine ei tundu eriti kehtivat nende kohta.
tegelt ma nüüd vist juba sain...ma korra vaatasin valet asja aga nüüd leidsin õige ja nüüd on ka selge ........eks ma uurin pisut veel seda asja ja siiss võtan projekti ette tõenäoliselt......
tännud veelkord....