Koledad kitarrid
Re: Koledad kitarrid

Nananananana, BATMAN!
Kuradi ilus raisk ! Mis pill see on?
eww see teema ajas öökima mind peaaegu, uskumatu kuidas koledad pillid võivad paadunud optimistile ebatervislikult mõjuda !
kohati täitsa kena pill siiski..aga esiteks tahaks mingit muud värvi ja need nupud ei sobi küll sinna..teevadki ehk asja inetumaks..ja need helipead näevad ka veidrad välja.......
http://img216.imageshack.us/img216/4813/p1011804ab9.jpg
officially kõige koledam les paul mida ma elus näinud olen, ja härrased, kui kedagi peaks huvitama selline isend siis otsige ostumüügi foorumi alt.
officially kõige koledam les paul mida ma elus näinud olen, ja härrased, kui kedagi peaks huvitama selline isend siis otsige ostumüügi foorumi alt.
"You wear it very well." ; "What?" ; "You wear it very well, now play like a fucking musician"
Mõtlesin ka seda siia postitada.mty wrote:http://img216.imageshack.us/img216/4813/p1011804ab9.jpg
Nõustun, ka minu jaoks on see kõige koledam les pauli elukas mida ma näinud olen.
öäkk !
ei ole häda midagi...
see näeb lihtsalt väga odav välja nagu midagi alla 3000.- kr.
oleks helipead metallist siis oleks ikka kõvasti ilusam
aga jah... ma nõustun aint selle kohapealt et enamus les paule on nõmedad ja ma ei saand lespauliga mängida ka sest see pill on nii paks ja harjumatu...
ma olen näind ainult paari les pauli mis mulle meeldivad...
aga jah... ma nõustun aint selle kohapealt et enamus les paule on nõmedad ja ma ei saand lespauliga mängida ka sest see pill on nii paks ja harjumatu...
cooloox wrote:ei ole häda midagi...
Miks siis Les Paulid kohe nii väga nõmedad on?Näiteks,LP Standard on ju vägagi mugav pill,aga eks see suuresti ka maitse asi vast.
Eks igaühele istub erinevalt ka teatud pill, näiteks mina olen ka alati mitu korda proovinud ja vaadanud ennem kui mitme pilli vahel valinud, mis ikka paremini istub ja kuidas tundub .
coolox mis sa seletad, keegi pole väitnud et enamus les paule on nõmedad. les paul oma loomulikul kujul on vägagi stiilne pill.
"You wear it very well." ; "What?" ; "You wear it very well, now play like a fucking musician"
No eks MA siis väidan..mty wrote:coolox mis sa seletad, keegi pole väitnud et enamus les paule on nõmedad. les paul oma loomulikul kujul on vägagi stiilne pill.

ja ma ei mõtlend seda kuju...