niiet sa väidad et kui sulle meeldib peab kõigile teistele ka meeldima?Tegelane wrote:vastuväide.......see esimene kitarr Ibanez....doublecuti kujuga on minu üks lemmikutest kitarrisest....värv võiks küll teine olla...aga pill on küll kena siiski........
Koledad kitarrid
Kas ta on seda väitnud? Ta ütles, et TALLE meeldib, mulle ka näiteks ei meeldi, aga ma ei eelda nüüd, et see kõigile ei meeldi.rbito wrote:niiet sa väidad et kui sulle meeldib peab kõigile teistele ka meeldima?Tegelane wrote:vastuväide.......see esimene kitarr Ibanez....doublecuti kujuga on minu üks lemmikutest kitarrisest....värv võiks küll teine olla...aga pill on küll kena siiski........
Bigger, better, faster, louder, stronger, harder.
Väidab ju, et teistele peab ka meeldima. Üks kasutaja ütles, et talle mingid kitarrid ei meeldi ja teine ütles:
Sellest tsitaadist on näha ju, et ta arvab, et eelmine kasutaja arvab valesti. Oleks ta lihtsalt öelnud, et talle meeldib, siis see poleks vastuväide olnud.Tegelane wrote: vastuväide.......see esimene kitarr Ibanez....doublecuti kujuga on minu üks lemmikutest kitarrisest....värv võiks küll teine olla...aga pill on küll kena siiski........
Oligi vastuväide, ta enda kohalt ju Aga eelmine kasutaja ütles, et ta ütles, et nüüd peab kõigile meeldima, seda küll kuskil kirjas pole Ah, ma ei viitsirenn wrote:Väidab ju, et teistele peab ka meeldima. Üks kasutaja ütles, et talle mingid kitarrid ei meeldi ja teine ütles:Sellest tsitaadist on näha ju, et ta arvab, et eelmine kasutaja arvab valesti. Oleks ta lihtsalt öelnud, et talle meeldib, siis see poleks vastuväide olnud.Tegelane wrote: vastuväide.......see esimene kitarr Ibanez....doublecuti kujuga on minu üks lemmikutest kitarrisest....värv võiks küll teine olla...aga pill on küll kena siiski........
Teemasse:
Jubedus,
Bigger, better, faster, louder, stronger, harder.
ei pea kõigile meeldima lihtsalt avaldasin arvamust et minujaoks ei ole selle pilli koht siin.......rbito wrote:niiet sa väidad et kui sulle meeldib peab kõigile teistele ka meeldima?Tegelane wrote:vastuväide.......see esimene kitarr Ibanez....doublecuti kujuga on minu üks lemmikutest kitarrisest....värv võiks küll teine olla...aga pill on küll kena siiski........
- karlapoiss
karla, see et sulle les paulid ei meeldi ei tähenda et nad koledad onkarlapoiss wrote:http://namm.harmony-central.com/SNAMM02 ... ial-lg.jpg
see on väga stiilne minu arust
Squier Affinity Strat
BC RICH WARLOCK BK BRONCE II
HARLEY BENTON GA15
BEHERINGER TO100
FENDER CD-60
SAKURA AKUST
HB STRAT
ja veel 1 hb võim
BC RICH WARLOCK BK BRONCE II
HARLEY BENTON GA15
BEHERINGER TO100
FENDER CD-60
SAKURA AKUST
HB STRAT
ja veel 1 hb võim
- karlapoiss
Omapärase peaga on, aga jah kere on nagu perse millel on 2 sanga küljes.indy123 wrote:http://www.thomann.de/gb/electric_babes_layla.htm
mainiks siis veel et ELECTRIC BABES XD haha