BEHRINGER V-AMP PRO

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
Stradlin

BEHRINGER V-AMP PRO

Post by Stradlin »

Plaan on osta endale uus võim ja mõtlesin enne nõu küsida,enne kui mingi jama ostan.
kas koju on mõtet sellist võimu osta?Võite ka soovitada seda võimu,mis teil endal olemas on ja põhjendage miks see hea on.
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... D%26sa%3DG
liivainimene

Post by liivainimene »

See bearringer ei oli ju võim, see on eelvõim. Mis selle kuuldavaks teeks?
Mina olen oma võimuga rahul (sellest on väiksemat varianti ka), sellise raha eest on tooni ja valjust küll. (vaata signatuuri)

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
k6ll
Site Admin

Post by k6ll »

lükkad kabineti taha
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Ma arvan, et liivainimene mõtles, mis kabinetti Stradlin konkreetselt plaanib kasutada, mitte üldiselt, et kuidas eelvõimust häält kätte saada :roll:

Ma olen Tartus Kastani proovikas Behringeri võimuga mänginud. See oli küll V-Ampire, mitte V-Amp Pro, aga vahe ei tohiks väga suur olla. Mulle meeldis, Sound oli hea ja igasugu sisseehitatud efekte piisavalt. Erinevaid võimukombosid, mida sealt valida saab, ma niiväga ei proovinud, aga näiteks reverb ja wah olid küll üsna mõnusad.

Kas sul pole võimalust seda võimu kuskil proovida enne ostmist? Kui on, siis soovitaks seda küll teha.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
liivainimene

Post by liivainimene »

No aga V-Ampire on võimendi. Sisaldab eel- ja lõppvõimu. V-Amp Pro on eelvõim. Ilma lõppvõimuta. Eelvõim loob suurema osa saundi, aga on nõrk. Kabinetti ei jaksa see jooksutada. Selle V-Ampi lülitusvõimalused oleksid enamvähem sellised:
1) kitarr>v-amp>lõppvõim>kabinett ja teoorias tuleb muusika.
2) kitarr>v-amp>pult ja kõlbab salvestuseks või läbi puldi üldvõimu mängimiseks.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Locked