mul ühel sõbral juhtus nii, et see puitosa läks lihtsalt katki...tal ka LP kujuga pill....see osa mis on kerest õhem ja kus sees lülitid..tõenäoliselt juhtus see selle tagajärjel kui pill kukus tänu kehvale rihmale kivitrepile ja sai pisut kannatada...ise märkas ta ka hiljem alles et seal on puit seest kudagi järele andnud ning katki otsustanud minna.......parandas ta selle kudagi ära..aga ma ei tea täpselt mis ta seal kokku meisterdas..nüüd on tal nupp korralikult kinni igatahes.
kas nupp "laperdab" ka kui keerad seda, vöi jääb sama nurga alla?
Kui "laperdab" siis on kas poteka völl keere. vöi on plastiknupul miskit viga, vöi on ta lihtsalt kehvasti seal völli otsas.
aga kui ta sama nurga alla jääb keerates, siis on nupu koht arvatavasti kehvasti puidu sisse freesitud lihtsalt.
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
indy123 wrote:äkki nupp on halvasti välja kukkund lihtsalt ... uus nupp äkki ?
Mis möttes halvasti välja kukkunud?
Kui see plastik nupp oleks praak, siis ta laperdaks keerates.
Aga see et nupp jääb sama nurga alla keerates, viitab poteka kinnituses olevale veale. kas puit on kehvasti freesitud vöi potekal miskit viga seal kinnitus kohas vms..
Mis siin ikka seletada, keera tagumine potekate kaas maha ja tiri poteka nupp pealt ära, seal all on ümber võlli üks mutter, keera se lahti ja lükka potekas välja. Siis näed ära milles asi, meile võid sellest pilti ka teha (soovitavalt poteka kambrist)
no ta laperdaks kui ta oleks lahti sääl...või miskit...mudugi on võimalus et mina ei saa sest laperdamisest hästi aru hetkel
aga see kogu lüliti võib olla viltu ka...
tegemist on potekaga mitte lylitiga.
Ja kui see nupp oleks praak siis ta laperdaks keerates. Ei pea tingimata lahti olema völli kyljest.
näiteks kui nupp oleks yhes asendis alla poole viltu siis 180 kraadise pöörde juures oleks ta vastassuunas viltu.
Aga kuna ta on koguaeg samas suunas viltu, siis ei saa sellest plastiknupus ega völlis viga olla. Pigem on viga poteka kinnituses. Ehk kohas mis nuppu keerates ei liigu.
täiesti hull..minu viga...... ....ma mõtlesin asja präägu mingi hoopis teise nurga alt.... ....aga jah vaadaku tõesti mis sääl seespool toimub siiski....