Tervist!
Küsimus selline, et kas kellelgi on kogemusi selliste väiksemate loopstationitega nagu näiteks: "Digitech
JamMan Looper".
Väiksemate all mõtlengi sellist kahe / kolme pedaaliga, mitte mingit sellist ulme püssi nagu: "Electro Harmonix 2880 Super Multitrack Looper"
Millist soovitate ning mis hinnaklassiga peaks üldse arvestama?
Andu
K: väiksed loopsationid
Sõltub su vajadustest.
Mis sind täpsemalt huvitab?
Ise eelistaksin Digitechi Bossile, aga kolm asja, mis Digitechi juures häirisid:
1. spill over-i puudumine
2. mono väljund (tahaks stereot)
3. lisapedaali vajadus reaalajas kasutamiseks.
Praktikas kujunes bäkkträki kasutamine kiiremaks ja lihtsamaks, kui JamMani kasutamine lisapedaalita.
Lihtsamate riffi luupimiseks kasutan EHX-i Memory Man Hazaraid -- 30 sekundit dry või wet luupi, stereo väljund.
Ülimalt lihtne (ka reaalajas, erinevalt programmeeritavatest)! Boonusena lisaks veel erinevad dileid...
Mis sind täpsemalt huvitab?
Ise eelistaksin Digitechi Bossile, aga kolm asja, mis Digitechi juures häirisid:
1. spill over-i puudumine
2. mono väljund (tahaks stereot)
3. lisapedaali vajadus reaalajas kasutamiseks.
Praktikas kujunes bäkkträki kasutamine kiiremaks ja lihtsamaks, kui JamMani kasutamine lisapedaalita.
Lihtsamate riffi luupimiseks kasutan EHX-i Memory Man Hazaraid -- 30 sekundit dry või wet luupi, stereo väljund.
Ülimalt lihtne (ka reaalajas, erinevalt programmeeritavatest)! Boonusena lisaks veel erinevad dileid...

- EmM9 -
Mnii, aga kui on mono väljund, siis saan ju looperi panna enne protsessorit vahele ja prose keerab mul ikkagi stereo kokku ju?
Kohalik info selle jammani kohta:
http://www.digitech.com/products/Pedals/JamMan.php
Ehk seletaksid, mida tähendavad:
Kohalik info selle jammani kohta:
http://www.digitech.com/products/Pedals/JamMan.php
Ehk seletaksid, mida tähendavad:
ja1. spill over-i puudumine
Ja mis siis oleks selliste viguritega?3. lisapedaali vajadus reaalajas kasutamiseks.
Tere!
Esmalt siis:
Spill over/Spread - laseb efekti(de)l naturaalselt lõppeda, mitte kohene on/off. Eriti tähtis (mulle) dileide puhul.
Lisapedaal on FS3X. Kui oma lingile lähed, siis see, mis JamMani all on. Ehk eri luupide vahetamiseks on vaja toda
pedaali reaalajas (mängu käigus), kui sul just kolmandat kätt pole.
Luuper protsessori ees annab lõpuks küll stereo, aga nagu ütlesin kõik sõltub vajadustest. Minu puhul tähendab
see eraldi protsessoreid: luuperi jaoks ja mulle. Ja siis kõik see veel üles seadistada. Kokkuvõttes on kergem spetsiifilisi
luupe läbi läpaka lasta (kus ka efetid eraldi) ja kontrollida kogu kremplit midiboardiga. Ja lihtsamaid luupida EHX-iga.
Aga see on kõigest minu vajadus. Sul võivad vajadused olla teistsugused ju...
Spill over/Spread - laseb efekti(de)l naturaalselt lõppeda, mitte kohene on/off. Eriti tähtis (mulle) dileide puhul.
Lisapedaal on FS3X. Kui oma lingile lähed, siis see, mis JamMani all on. Ehk eri luupide vahetamiseks on vaja toda
pedaali reaalajas (mängu käigus), kui sul just kolmandat kätt pole.

Luuper protsessori ees annab lõpuks küll stereo, aga nagu ütlesin kõik sõltub vajadustest. Minu puhul tähendab
see eraldi protsessoreid: luuperi jaoks ja mulle. Ja siis kõik see veel üles seadistada. Kokkuvõttes on kergem spetsiifilisi
luupe läbi läpaka lasta (kus ka efetid eraldi) ja kontrollida kogu kremplit midiboardiga. Ja lihtsamaid luupida EHX-iga.
Aga see on kõigest minu vajadus. Sul võivad vajadused olla teistsugused ju...
- EmM9 -