vöib ju vana nupu omale kohale jätta ja uue lihtsalt kuhugi teise kohta panna.
See oleks lihtsalt yks vöimalus kuidas seda tasakaalu saada kui nii väga härib. Vöib ju ka telliskivisi kidra kylge riputada, aga ma ei usu et see ilusam on
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Kert wrote:vöib ju vana nupu omale kohale jätta ja uue lihtsalt kuhugi teise kohta panna.
See oleks lihtsalt yks vöimalus kuidas seda tasakaalu saada kui nii väga härib. Vöib ju ka telliskivisi kidra kylge riputada, aga ma ei usu et see ilusam on
See uue rihma "junni" lisamine on täiesti mõeldav ka. Olenevalt muidugi, kus see originaalis asub.
Ma kunagi ühele Vintagele tegein nii. Võtsin vana ära, see oli ka kuskil seal taga, poole kere peal. Ja panin kõige äärmisse kaela kinnitus kruvi juurde.
Tulemus oli hea
Uuel Epil ma seda tehnukat ei kasutaks. Seal ei ole ka võimalust, sest see on liimitud kael ja siis peaks kala külge selle keerama.
Sain juba selle tasakaalu jama peale vihaseks, käisin Stanford Musicus ja vaatasin neid Deane. Neil oligi kaela kinnitus kruvi vahele rihmanupp pandud. Tegin sama ja oligi asi korras. Tänud RockaRollale, kes vihje andis. Nüüd ikka kuradima mugav püsti mängida