akustilise kitarri võim

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
kidrapoizz

akustilise kitarri võim

Post by kidrapoizz »

http://www.thomann.de/de/harley_benton_hbac80.htm
selline asi siis, hea odav ja valjust on kaa,
Kas selline asi sobib ka el kitarrile?, kui panna distortion pedaal vahele, ja väike lisa on kaa mikrofoni auk.
kidronaut

Post by kidronaut »

Ma arvan et selle harley bentoniga saad ainult nussida. Osta normaalne elektri kidra võim millel ka hea clean ots ja asi korras.
kidrapoizz

Post by kidrapoizz »

harley benton pole nii **** firma midagi, mu esimene el ktiarr oli see ja bass ning bassi võim
väga hea firma kui veab asjadega
ja sina ära mine teemast välja, ma küsisin kas sellega saab ka el kitarriga mängida?? ja kas tuleb normaalne saund
fleik

Post by fleik »

eks ikka saab. SOundi koha pealt ei oska öelda, aga tavaliselt on akustilise asjad ikka akustilise jaoks mõeldud ja elektrika asjad elektrika jaoks mõeldud
Les Paul & Strat& Tele & Akust
Pisike võim & Lampvõim
Mikker & Helikaart & Soft
Pedaalid kohvris
Suupill
Kert

Post by Kert »

Mängidqa saab kyll jah, aga soundi kohta on raske öelda kas ta on hea vöi mitte. Kindlasti natuke teistsugune kui elektrikitarrile möeldud vöimuga oleks.
Aga möne koha peale vöib olla sobib...
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Image Image
Counterwise

Post by Counterwise »

Mus sõbral on 20 vattine kidravõim harley bentonilt, sellel peaks treblet kolm korda vähemaks keerama kui see nulli peal on, et seda saaks kiledaks kutsuda.
"Miks see kuradi võim viliseb, mul on kõik nupud ju põhjas!"
Helimeeste moto:"Käib töö ja vile koos"
Black metal on sigahale
Selline asi nagu google on olemas, kasuta seda.
Give them everything, and take from them, nothing!
Kert

Post by Kert »

Counterwise wrote:Mus sõbral on 20 vattine kidravõim harley bentonilt, sellel peaks treblet kolm korda vähemaks keerama kui see nulli peal on, et seda saaks kiledaks kutsuda.
mäh?
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Image Image
vuss

Post by vuss »

Haloo! Mis selle võimu juures NII head ja odavat siis on, et seda elektripilli jaoks osta? Iga asi ikka selleks, milleks ta mõeldud. Sellel võimul ju eraldi tviiterid, ja 6,5 tolli pole elektri pilli jaoks mingi kõlari mõõt ju. 15 vatistel koduvõimudel on 8 tollised sees. Õiget häält ei tee see riist elektrika taga kindlasti mitte. Võimsuse numbreid ei tasu ka uskuda. Reaalselt selgub siis kui lahti võtad ja lõpukividele otsa vaatad. Tõenäoliselt 30W on sel asjal RMS-i. Selle raha eest saad poest mingi väiksema harjutusvõimu vabalt kätte ja oled õnnelik pealekauba, kuna selgub, et selle väiksemaga saad isegi keskmises proovis hädapärast hakkama. Järelturust ma ei räägigi.
Velkus

Post by Velkus »

Endalgi olnud juhus seda sama võimu proovida nailon keeltega elektroakustilisega ja ütlen et see võim tekitas minus isegi huvi ja soovi seda veel proovida. Ehk polnud viga.
Locked