greencow wrote:Õunapuu koha pealt ütleks nii, et kõlaomadusi ei oska vist keegi siit foorumist komenteerida, aga töötlemisega võib küll natuke raskusi tekkida, sest oksakohad kipuvad eriti vintsked olema. Kunagi sai õunapuust künlajalg välja treitud ja võrreldes tammega võttis treimine kauem aega.
See konkreetne puu millele mina silma peale olen pannud on ainult tüvi ja oksakohtasi seal ei ole
Kas tasub teha kitarr päris mitmest kokkuliimitust jupist? kuni 10 näiteks? saaksin mööblitehasest korraliku kuivatatud puidu(Saar oleks äkki sobiv?) ja seal ka kokku liimida need jupid.
Või oleks hea ikka tellida Väärispuu ja Spoonist puit? Ameerika vaher pidi olema hea puit seal, Stewmackis olid sellest puidust kered.
Millega saaks nikerdada välja kujusi? Kas tavalisest taskunoast piisab? Kui on plaanis välja nikerdada spiraal(nagu viiulitel ja tsellodel pea peal)
"Miks see kuradi võim viliseb, mul on kõik nupud ju põhjas!"
Helimeeste moto:"Käib töö ja vile koos"
Black metal on sigahale
Selline asi nagu google on olemas, kasuta seda. Give them everything, and take from them, nothing!
Ok, nikerdamine jääb ära, ei leidnud ideed. Kuid ma tahan p-bassil lõigata pickquardi, mis seal tuleks tähele panna? Ja kui ma värvin kas ma värvin silla alt ka?
Black metal on sigahale
Selline asi nagu google on olemas, kasuta seda. Give them everything, and take from them, nothing!
Ma tean, ma mõtlesin seda niimoodi, et kas värvikiht silda liiga üles ei tõsta?, ma tahan teha kahevärvilist paint-jobi.
Black metal on sigahale
Black metal on sigahale
liivainimene wrote:Ma usun, et juba puht ilu mõttes peaksid sa ikka kere üleni ära värvima. See paar kihti ei kergita silda veel nii palju, et reguleerimine ei päästaks.
Plaan selline, Veripunane esimene kiht, teibin teatud kohad kinni ja siis must kiht, vahepeal hõõrun liivapebariga, et saaks normaalne pind clearcoati jaoks, ja siis clearcoat.
Black metal on sigahale
see kui kidralt värvi maha võttsin siis tekksisid möned põletus jäljed. kas peaksin nii tegema et. panen pahtli sinna peale ja siis lihvin siledaks? pahtel helipalju ei muuda ju?