See läheb mul äkki sinna klassikalise kohvrisse kui ma selle ükskord lõpuks ostan.

Need A&L Folgid tunduvad suuremad olevat. AMI-d on klassikalise kitarri suurusega.Hemp wrote:Vabandan väga. Tohmann ongi mu allikas. Mulle jäid sealt silma see ART & LUTHERIE FOLK pillid.
See läheb mul äkki sinna klassikalise kohvrisse kui ma selle ükskord lõpuks ostan..
No kui sa kavatsed bassi mängida, siis miks mitte kohe bass hankida.pecimo wrote:Aga....
kui ma tahan esimeseks kitarreks basskitarret osta ?
ja ausalt õeldes ei tea ma kitarridest midagi aint nooremana sai paar nirvana lugu akustilise peal ära mängida
( või olen ma vales foorumis?)
Seda küll jah, jään ikka mängimaUku wrote:Kuidas vötta. Kui tead, et jääd mängima, oled järjekindel ning visa, siis tasub elektrikitarr osta küll
Neid saab ju päris odavalt kätte. Kui võimu soovid, siis anna teada. Mul siin vedeleb üks.
Ma ei tea nüüd, kui tõsiselt maksab võtta kellegi soovitusi, kes tremolol ja vibratol vahet ei tee...Veel üks praktiline soovitus – kui pead valima odava elektrika, siis mõtle, kas Sa vajad tingimata, et sel oleks tremolo (Fenderi kutsub seda miskipärast vibratoks) ehk nn kang?
Kristo Käo on Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia õppejõud. Suurepärane kitarrist ja õpetaja, kes on ise õppinud mitmete kuulsate kitarristide käe all. Mina hindan tema soovitusi kõrgelt, palju kõrgemalt, kui "isehakanud" õpetajate soovitusi.Faded wrote: Ma ei tea nüüd, kui tõsiselt maksab võtta kellegi soovitusi, kes tremolol ja vibratol vahet ei tee...