Khmm, mitte midagi isiklikku, aga kahtlane mees oled kui pole käsifreesist mitte midagi kuulnud varem... ma teadsin vast juba 5 aastaselt mis asi see on...
Miks ma peaksin teadlik olema käsifreesist?
Tööõpetuse tunnis on küll igasuguseid vigureid masinaid aastate jooksul kasutatud, aga käsifreesi pole veel kätte juhtunud. On see siis niivõrd tähtis, et kohe seepärast kahtlane mees olen?
Pigem on veits ebaloomulik see, et osasi poisse mingi tehnika abosluutselt ei huvita, kuigi see täiesti oleneb inimesest.
jamh, inimesed on erinevad kõikidel omad huvid,tegevused jne... inimesed võivad ainult sarnaneda, täpselt ühte inimest 2 tükki pole
selle helipeade kanaliga tehakse üldiselt nii (ja ma ise tegin ka) et kui helipeade ja lülitite ja muude vajalike asjade süvendid on valmis siis läbi häda ja viletsuse õnnestub kuskilt ikka laenata keskmisest pikem puur ja poolviltu siis nende süvendite seinad läbi puurida. see liistuteema hakkab su ajusid nussima siis kui sa tahad lõpuks enamvähem korralikku viimistlust teha ja avastad et ükskõik kui mitu korda ja omaarust hästi sa pahteldand ja lihvind oled neid pragusid seal liistu ümber, peale esimese värvi peale kandmist hakkab kogu see disko ikka mängima ja tulemus ei jää kuigi ilus, need praod lihtsalt jäävad näha ja kui see liist peaks veel teisest puidust olema siis ta ju reageerib keemiale ka erinevalt sest tihedus on erinev ja imamisvõime ja sada asja veel. ma korra olen täitnud ühte helipeaauku ja ega see täide lõpuks päris sile ei jäändki. aga noh samas äkki oli viga minus ja mu materjalide valikus, edu igatahes sulle.
aa ja ära siis unusta enne viimistlust silla ja potekate süvendi vahele maandusjuhtme jaoks kanalit teha, ma kord unustasin ja oleks äärepealt viimistluse perse keerand.
Pole hetkel liikunud, sest nii palju muid tegemisi on. Tähendab hetkel on mul töö tegemised, seega peaks varsti biig mani mul olema ja siis saab edasi arendada teemat. Tähendab, et üks kuu aja pärast peab hakkama uusi juppe sirvima
wierd-O wrote:Kui sul on korralik mõõteriist millega fretid täpselt peale märkida siis jah, see pole nii keeruline.
See on keeruline, Teoorijas: käkitegu. Tegelikult on aga nii palju nöansse et nendega ei oska lihtsalt arvestada...
Tõsi! Isegi algul mõtlesin ka pisut ise tegemisest, kuid peale natukest uurimist matsin selle mõtte. Säästan ehk närve
Natuke aega tagasi sai endale ka sild ja keeltehoidik ostetud. Kuid kõige põhilisem asi on siiski puudu - kael! Muidugi on asi ka rahas, kooli kõrvalt saan küll vahest tööl käia, kuid see raha tuleb ja läheb nii et aru pole saadagi. Kindlasti ka seetõttu, et põhirõhk läheb ikka tsikklile, mis neelab aega ja raha.
Kaela tegemine on täiesti teostatav kui sõrmlaud on olemas(võimalik ka tellida SewMacist).Tuleb ainult arvestada, et headstock tuleb eraldi külge kleepida, muidu murdub ära.