Vox da5 vs Roland Micro Cube

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Kirveraidur

Post by Kirveraidur »

maddo wrote: Sorry aga ma pean küsima, et kas trummar on 10-aastane tüdruk või?
Aga ehk on lihtsalt vaiksema stiiliga ja ei löö kõvasti?

Washburn archtop > VoxAC30
karlapoiss

Post by karlapoiss »

maddo wrote:
karlapoiss wrote:endal on microcube 15x täiiesti hea võim, mängib trummidest ka üle, aga clean pole sellel just eriline asi:D
Sorry aga ma pean küsima, et kas trummar on 10-aastane tüdruk või?

ei:D sellel siuke nupp magu : power squeezer , kui see sisse muljuda siis läheb mitukorda valjemaks,aga heli pole just kõige erilisem siis:D
telepoiss

Post by telepoiss »

" Vox da5 vs Roland Micro Cube "

Ega vahepeal Eestis (täpsemalt siis foorumi ruumis) ole kedagi tekkinud kel oleks DA 5?
Uku

Post by Uku »

Kui ma ei saa nii palju raha kokku, et osta AD15VT XL, siis ma tahaks DA5 proovida küll. Roland Microcube on ju kõigil, tahaks massist eristuda :lol:
Uku

Post by Uku »

Hemp

Post by Hemp »

Kuulge kuidas ma saan VOX-i kodukale
Viskab mind sellisesse kohta kus nõuab mingit imelikku asja. Kuigi mul on IE8 pole sellist nagu abi. Kuidas sinna lehele sisse saab?
www.voxamps.com/unsupported-browser

Mul plaan oma kuup maha müüa ja DA-5 osta. No ei ole see kuup sama mis mu Vox oli. Kuigi ega see DA5 ka ilmselt pole võrreldav VT15AD-ga, aga vähemalt on nimi kastil sama.
http://www.lasteasi.ee
http://www.kleepsuvabrik.ee
Henri tel. 5070884
Müügiks:
Klassikalise kitarri kohver.
VOX DA5
Thule

Post by Thule »

Oeh, endal juba roland X20 reserveeritud ja homme käes ja nüüd tuleb välja et ta pole suurem asi : D?

Mis tal selle cleaniga siis on, ajab pea valutama ?
telepoiss

Post by telepoiss »

No eks se DA5 MC-st mitmes asjas parem ole jah kui internetiavarusi uskuda - endalgi DA5 vastu suur huvi. Ei ole ise saanud proovida (kahtlen, kas neid Eestis üldse ongi, meil siin on "MC tsoon" ). Ma olen samas ka MC-ga tegelikult väga rahul - sihtotstarbepärase kasutamise aspektist ikka väga vinge asi, käesoleva elukorralduse mõistes on minu jaoks nt PV classic 50/410 tunduvalt mõttetum (see pagan tahab hea tooni saamiseks nii palju augu pärani keeramist et toas raamatud hakkavad lendama riiulite peal ja allkorruse vanamutt pole kõige õnnelikum :-)).

MC peamised plussid DA5 ees ongi tegelikult ei midagi muud kui kompaktsemad mõõdud ja ilmselt ka lihtsam nupumajandus (vox-il on esiteks paarisefektid, teiseks see tap värk ja kolmandaks väidetavalt natuke liiga kattuvad helimudelid), aga see MC kuramuse nelja-oomine 5-tolline kõll on üks tema peamistest miinustest - humbukkeri pill paneb selle kergesti "peeretama" ja kõll on piisavalt haruldaste parameetritega, et mitte sellele lihtsalt ja soodsalt paremat alternatiivi leida.

DA5 on internetiavaruse juttude põhjal tunduvalt mahlasem ja valjem, tal on open-back/closed-back , ja väga kiidavad seda 3 erineva "wattage" optionit . Lisaks teeb suurt vahet ka kõll ( DA5 6.5" vs MC 5") - madalamad madalad ja kõrgemad kõrged. "Clean-id" pidid paremad olema kui MC-l, aga high gain Drive mudelid olevat viletsamad [kordan veelkord, et voxi kohta on minu viiteallikaks INTERNET, ei ole saand ise seda loomakest katsuda, aga varsti võibolla saan].

Aga igastahes, selline patarei-junn (either which one)on väga vinge asi "suvilasse, kalale, lõkke äärde, "sõbrale kingituseks" jne a-la telepoe style :-) :-) :-)

Ma ei tea voxi kohta arvata, aga MC on hullem kui jaapani auto - patareidega ikka kestab ja kestab ja kestab ja kestab ja kestab ja kestab ...., kusjuures talle käib 6 tavalist AA patakat , voxil on "C-cell" (vene ajal kutsuti seda vist LR14), mis nt jänkidele peavalu valmistab (see pole seal levinuim, odavaim ja saadavaim patarei mudel).

2 mõnusat demo :

DA5: http://www.youtube.com/watch?v=fE32cmJ401I

MC : http://www.youtube.com/watch?v=Ekhm5gauEvY
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Hemp wrote:Kuulge kuidas ma saan VOX-i kodukale
Viskab mind sellisesse kohta kus nõuab mingit imelikku asja. Kuigi mul on IE8 pole sellist nagu abi. Kuidas sinna lehele sisse saab?
www.voxamps.com/unsupported-browser
Mul küll töötab (IE8 Beta 2).
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Locked