Vox tonelab LE vs Zoom G7.1

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
smackerr

Vox tonelab LE vs Zoom G7.1

Post by smackerr »

Voxi saaks alates 4000 eeguga kätte ja zoom jääb veits sellele alla. Aga kumma ost oleks mõistlikum ja mis on nende suuremad erinevused nii saundis kui muudes külgedes. Ise kardan et zoom on veits kuiv voxiga võreldes aga kuna ta veits uuem mudel ja odavam ka siis äkki tasub ennast ära. Või mis?
Ibanez RG2550 Prestige with EMG81 - Dr Boogie - Phase90 kloon - Boss NS2 - HB GA5.
sguitar

Post by sguitar »

Voxi asjad ise on juba üldiselt väga head. Zoomi kohta mina seda ei ütleks. G1 oli minujaoks päris jama. Voxil peaks isegi üks lambike sees paiknema.
served

Post by served »

sguitar wrote:Voxi asjad ise on juba üldiselt väga head. Zoomi kohta mina seda ei ütleks. G1 oli minujaoks päris jama. Voxil peaks isegi üks lambike sees paiknema.
Õige asi mida praegu näiteks ka tuua... Zoom G1 :lol: naljanina.
Hi-Gain

Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
sguitar

Post by sguitar »

Noh jah. Võta kuidas tahad. Seda, et ma uurisin natuke seda Zoom G7.1 ka, sel sama moodi 1 eelvõimu lamp sees.
Nii nagu ma aru sain, on Zoomil, see eelis et tal on USB.
Lepikson

Post by Lepikson »

Endal on G7.1 ja ei kurda. Natuke keeruline on alguses saunde teha, aga mängul on küllaltki mugav kasutada.
USB on olemas, mis teeb lindistamise väga lihtsaks.
Eelvõimu osas on üks 12ax7 lambikene. Ainuke häda on nõrgad nupud. Kõik lülitid on tegelikult mikrolülitid, mis oma vastupidavusega just ei hiilga. Lahti võttes on sisu sama mis G2-el, ainult lamp on juures ja nuppusid rohkem. Teeb head häält küll, kui piisavalt kruttida. Ise mängin otse pulti, mis toob setereoefektid hästi välja. Lisada saab ühe expression pedali, mis on alati volume. Võimalusi on palju, aga kõikide nippide selgeks saamine võtab palju aega ja manuali lugemist.
Yamaha Pacifica 112 - Zoom G7.1ut
sguitar

Post by sguitar »

served wrote:
Õige asi mida praegu näiteks ka tuua... Zoom G1 :lol: naljanina.
Locked