veel pole see liivapaberit näind,
aga just nati tegin ja poole ilusamaks läks (A), ning kuna nüüd üsnagi ilus siis pistan präeguseks ühe kihi õiget värvi peale.
Piltidel polnud midagi häda, aga enne kui sa kuskile midagi postitama hakkad, tee endale selgeks elementaarsed pilditöötluse põhitõed nagu resizemine jms Isegi microsoft paint võimaldab seda. Kui see ei istu, siis hangi endale irfanview http://www.irfanview.com/
Les Paul & Strat& Tele & Akust
Pisike võim & Lampvõim
Mikker & Helikaart & Soft
Pedaalid kohvris
Suupill
kaspu. wrote:Ma soovitaks sul kuskilt lintlihv masin muretseda, sest sellega saab palju edukamalt pinna siledaks.
Loodan tõesti, et see oli nali.
Vahelihv on eriti peen töö ja sell pillil teeb asja veel keerulisemaks see, et pind on kumer. Kindlasti tasub kõrvale jätta kõik elektritööriistad siinpuhul ja tuleks kasutada vesiliivapaberit ainult.
Ma ei ole ausaltöeldes ühtegi pilti sellest näinud aga vaatasin, et keegi rääkis eespool mingitest aukudest ja krobelisusest ning lintlihvmasinale saab kaa peenikese teraga pabereid külge panna.
Lintlihvijaga on üsnagi lihtne lasta kumeralt pinnalt värvist läbi ja pealegi eriti hea meelega ei läheks veega mingi elektrimasina kallale (kui see pole just selleks mõeldud).
lint lihvjast hoian kaarega kaugemalt , siia maani on kõik paremuse poole läinud, ja vesilihv on kõige parem ikkagi käsitsi, kuna on kumerusi ja muid nurki, aga värvi " jooksmine" on ikka olemas
vist on mingi 8 kihti, aga üsna palju olen maha lihvind, seega pakun et mingi 4,5 kihti on veel peal, täna teeks siis ilusti lihviks ära külged ja kõik muud kohad, lasen siis viimase Sprei kaa tühjaks ja siis musta kallale, teen siis mustaga pea, ja mustad triibud peale.