Tere!
Kuna autokool on varsti läbi saamas, jääb väga palju vaba aega üle, seega olen otsustanud natuke kitarri õppida. Arvan, et akustilisega oleks lihtsam alustada. Valisin enam-vähem kitarri välja, mis oleks siis:
http://www.thomann.de/gb/fender_cd140s_ ... r_id=79570
Oskab keegi selle kohta rohkem infot anda, kui seda seal lehel kirjas on, on kellelgi selline kitarr, mis heli ta teeb jne... Olen täielik võhik, seega valisin enam vähem välimuse ja firma järgi.
Aidake palun.
Abi vaja !
Ma alustasin elektriga ja nüüd olen välja töödanud akusti juurde ja plaanin uuesti eletri muretseda.
Igatahes, ma küll ise pole täpselt sellise mudeliga mänginud, olen proovind mõnda teist Fenderit.
Ma arvan, et see on kindlasti hea valik algajale ja isegi edasijõudnutele, odav hind on sellel pillil kutsuv. Ma arvan, et selle pilli ostes ei pruugi saada midagi väga halba, pigem vastupidi sellises hinnaklassis.
Igatahes, ma küll ise pole täpselt sellise mudeliga mänginud, olen proovind mõnda teist Fenderit.
Ma arvan, et see on kindlasti hea valik algajale ja isegi edasijõudnutele, odav hind on sellel pillil kutsuv. Ma arvan, et selle pilli ostes ei pruugi saada midagi väga halba, pigem vastupidi sellises hinnaklassis.
FENDER CD-140S LH NA
Fender CD-140S LH NA steel-strung acoustic guitar - left-handed model, dreadnought, solid spruce top, laminated mahogany back and sides, nato neck, rosewood fretboard, 643mm scale, 43mm saddle. Colour: Natural
Keegi oskab ehk kirjelduse järgi öelda mis pilliga siis tegu on ? Tavaline akustiline westernkitarr ?
Fender CD-140S LH NA steel-strung acoustic guitar - left-handed model, dreadnought, solid spruce top, laminated mahogany back and sides, nato neck, rosewood fretboard, 643mm scale, 43mm saddle. Colour: Natural
Keegi oskab ehk kirjelduse järgi öelda mis pilliga siis tegu on ? Tavaline akustiline westernkitarr ?