Soovitage elektrikitarri
Soovitage elektrikitarri
Sooviks siis normaalset kitarri kusagil 7000.- ringis, kui üldse saab sellise raha eest. Samas hind võib ka natuke üle olla. Lisaks siis veel võimu ja mida sinna veel vaja võib minna. (Võim ja muu eraldi, ainult pilli hind 7000.- või rohkem)
- liivainimene
Munga 10, Tartu. Otsi kaardilt http://www.tartu.ee/kaart
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
- liivainimene
Asi see siis jalutada 
Aga no jah, Tallinna pool on paremad poed suht mainitud. IS'i on sellise rahaga ainult siis mõtet minna, kui Schecterit tahad, muud seal suurt pole. Stanfordis ja R Musicus on üldiselt laiem kvaliteetkraami sortiment.

Aga no jah, Tallinna pool on paremad poed suht mainitud. IS'i on sellise rahaga ainult siis mõtet minna, kui Schecterit tahad, muud seal suurt pole. Stanfordis ja R Musicus on üldiselt laiem kvaliteetkraami sortiment.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
võta mingi pillitundjast sõber ja osta kasutatud pill, vähemalt 2x parem diil
edit: oh mul meenus et ma müün ka pilli, mingi 5k annan ära, poes on 10k, mõtle säästad pool hinnast ja saad sama hinnaga edasi ka müüa. ostes tutika saad seitsme tonnise pilli (mis on nõrgem ofkoos) ja kui pärast edasi müüd siis saad veel mingi kolme tonniga pähe)
edit: oh mul meenus et ma müün ka pilli, mingi 5k annan ära, poes on 10k, mõtle säästad pool hinnast ja saad sama hinnaga edasi ka müüa. ostes tutika saad seitsme tonnise pilli (mis on nõrgem ofkoos) ja kui pärast edasi müüd siis saad veel mingi kolme tonniga pähe)
"You wear it very well." ; "What?" ; "You wear it very well, now play like a fucking musician"
- Counterwise