Slayeri ja Metallica soundiga pole seal mitte vähimatki pistmist,tegu on lihtsalt mid-korinaga,mille saab kätte ka tavalisest Marshall Jackhammerist,kui tahta.Tähtis on hoopiski see millist võimu sa seal taga kasutad ja millised on su pillil helipead.Taolise soundi saab ka Triple xxx-ist ilma igasuguste vahe jublakateta kätte.Slayeri masinapark on aga nii ulmeline,et ennem kui sound kõlli jõub,jookseb ta läbi mitmest rackitäiest kolast.
Soovitan uurida ka Electro Harmonix Metal Muff kohta.
Võrreldes Boss MT2-ga on sellel distortion veidi soojem ja "tihedam" ning mulle meeldivat soundi on kergem saavutada.
Schecter C-1 Classic -> Boss DS-1 -> EHX Metal Muff -> EHX DMM -> Marshall JCM2000 DSL201
Muidugi ei tahaks mainimatta jätta seda, et MT2-ele saab monte allumsist erinevaid mod-kite juurde osta, mis ploki saundi hoopis mahalsemaks ja lahedamaks muudavad.
Ibanez RG2550 Prestige with EMG81 - Dr Boogie - Phase90 kloon - Boss NS2 - HB GA5.
Nii, käisin täna proovimas Boss Mt-2 Metalzone ja Boss Ml-2 Metalcoret.. Ma ei tea.. kruttisin sinna ja tänna, aga päris seda "õiget" ma kätte ei saanud. Nata rohkem sellist "traatharja" heli vaja. Praegult hakkasin selle Dime Distortioni peale mõtlema..
fakoooof wrote:Nii, käisin täna proovimas Boss Mt-2 Metalzone ja Boss Ml-2 Metalcoret.. Ma ei tea.. kruttisin sinna ja tänna, aga päris seda "õiget" ma kätte ei saanud. Nata rohkem sellist "traatharja" heli vaja. Praegult hakkasin selle Dime Distortioni peale mõtlema..
EHX Metal Muff ja MXR Double Dist. proovi ka läbi.
fakoooof wrote:Ega kellelgi endal seda Line6 Tone Core Über Metal-it pole? See tundub ka päris asjalik, aga ei leidnud ühesk(!)i Tartu pillipoest seda.
fakoooof wrote:Ega kellelgi endal seda Line6 Tone Core Über Metal-it pole? See tundub ka päris asjalik, aga ei leidnud ühesk(!)i Tartu pillipoest seda.
Stanfordis ei ole ?
Oeh, Stanford läks üldse meelest, viskan sinna ka pilgu peale laupäeval.