Samick / Greg Bennet

Erinevate firmade pillid
Locked
Andre
Moderaator

Samick / Greg Bennet

Post by Andre »

Samicku Kitarrid !

Samick Torino - Hind -
Kus Kohast Saadaval - Pärnu Muusik
Image
Samic Avion - Hind -
Kus Kohast Saadaval - Pärnu Muusik
Image
wahur

Post by wahur »

Image

Minu pill siis. Mudeliks Ultramatic-4
Wilkinsoni tremelo, 2 Duncani humbucker helipead, Greg Bennet'i disain. Ostsin kolmanda isiku kaudu kasutatult (1 aasta), maksin 6500.-
Väga kerge mängida, häälestub ilusti (tremelo teeb asja natuke raskeks), intonation praktiliselt olematu, helipead mõnusad müravabad. Asendilüliti annab 3 võimalust helipäid ühendada, tooni ja volume nupud töötavad raginata ja funktsioneerivad kogu ulatuses. Elektroonika pealt väga õnnestunud pill, võib isegi arvutimonitori ees mängida ja mingit erilist müra ei teki. Viimistlus ilus läikiv sinine, 3 rihmanuppu.

Ainuke asi mille pärast tasuks vinguda oleks see, et volume ja tone nupud käivad keeramisel vastu kitarri, see on ära kulutanud natuke lakki.

Kui ükskord päike välja tuleb teen parema pildi(d)[/img]
One dog barks at something, the rest bark at him.
Sander.S

Post by Sander.S »

wahur wrote:Image

Minu pill siis. Mudeliks Ultramatic-4
Wilkinsoni tremelo, 2 Duncani humbucker helipead, Greg Bennet'i disain. Ostsin kolmanda isiku kaudu kasutatult (1 aasta), maksin 6500.-
Väga kerge mängida, häälestub ilusti (tremelo teeb asja natuke raskeks), intonation praktiliselt olematu, helipead mõnusad müravabad. Asendilüliti annab 3 võimalust helipäid ühendada, tooni ja volume nupud töötavad raginata ja funktsioneerivad kogu ulatuses. Elektroonika pealt väga õnnestunud pill, võib isegi arvutimonitori ees mängida ja mingit erilist müra ei teki. Viimistlus ilus läikiv sinine, 3 rihmanuppu.

Ainuke asi mille pärast tasuks vinguda oleks see, et volume ja tone nupud käivad keeramisel vastu kitarri, see on ära kulutanud natuke lakki.

Kui ükskord päike välja tuleb teen parema pildi(d)[/img]
Võibla veic hilja ütlen, aga kuradi ilus pill!! Kust ma endale sellise saaks :lol:
Sterling by Music Man Axis AX40, Line 6 Spider III 15, MXR Phase90 (Custom Shop), SansAmp GT2

Counterwise on sigahale
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Muusik on minu teada ainus pood Eestis, mis Samicku pille maale toob. Ma olen oma mõlemad Samickud nende kaudu saanud.
Räägi nendega, Pärnus ja Tallinnas on kauplused olemas.
janek87 wrote:On keegi kohanud sellist pilli, nagu:
SAMIC Fender 50s Precision koopia?
Tegu siis basskitarriga. On targem eemale hoiduda, või annab isegi mängida algajal? 8)
Linki ja/või pilti? Mis hinnaga? Samick on läbi aegade nii erineva kvaliteediga kraami teinud, et raske on ainult nime põhjal öelda.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Hendri

Post by Hendri »

Kus kohas Tallinnas asub Muusiku kauplus :P ?
Faded
Moderaator

Post by Faded »

janek87

Post by janek87 »

On keegi katsunud sellist pilli, nagu:
SAMICK Fender 50s Precision koopia
Tegu siis basskitarriga.
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Sa juba küsisid seda eespool, ja ma vastasin täpsustava küsimusega, aga teeme siis uuesti.
Faded wrote:Linki ja/või pilti? Mis hinnaga? Samick on läbi aegade nii erineva kvaliteediga kraami teinud, et raske on ainult nime põhjal öelda.
janek87

Post by janek87 »

Locked