Heia!
Täitsa võhik nagu ma olen, hüppasin poodis sisse vaatasin ringi, valisin välja kõige ilusama kidra silmale. Juhtus olema veel sooduses ja lisadega ja müüa ytles, et jah Yamaha teeb normaalset asja.
Pill on FG720S. Muidu kõlab natuke tumedalt (vähemasti sõbra omaga võrreldes).
Probleem on aga krdi 3s keel alt poolt lugedes ei jää kõlama vaid teeb 'blõmb'. Tuhmbud kuidagi kiiremini ära kui teised. Kuna sain kaasa uued keeled, kiskusin vanad maha ja uued peal. Probleemi see ei lahendanud :S
Mis jama võiks olla?
Ette tänades, Veljo
Jama keelega
- karlapoiss
-
Tere
Keeltega on üldiselt nii et õiged leiab katse-eksitus meetodil.Mis set sul peal on?12-53?Ma olen täheldanud , et kui on täispuidust pill on paremad phospor bronze ja kui vineerist põhja, aga puidust kaanega siis tavaline bronze.Muidugi võid proovida 11-52 keeli, üldiselt sõltub see kõlalauast, mida õhem,seda peenemad keeled ta helisema panevad ja jämedamate keelte pinge all õhem laud lihtsalt ei
"avane".Meenub et, kunagi aastaid tagasi soovitas Tartu
"Stanfordis" mingi müüja , et kui paned 13-56 siis kõlab "tumisemalt".Lihtsalt näide, nagu kunagi Lenin ütles et ka köögitüdruk võib riiki valitseda.Ei või.
"avane".Meenub et, kunagi aastaid tagasi soovitas Tartu
"Stanfordis" mingi müüja , et kui paned 13-56 siis kõlab "tumisemalt".Lihtsalt näide, nagu kunagi Lenin ütles et ka köögitüdruk võib riiki valitseda.Ei või.