Kas oskab keegi öelda, kuidas suhtuda edwardsi pillidesse. Mul on praegu sihikul see kasutatud kirk hammeti mudel, aga kuna ma pole varem edwardsiga kokku puutunud, siis ei julge esialgu veel ära osta. Hinnaks siis 5800.
Oskab keegi äkki aidata?

Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
Ehk siis põhimõttteliselt esp-d teise nimega.TnX wrote:Ei ole nimi, mille all ESPsid müüakse. See ikka eraldiseisev kaubamärk. Kuigi kuulub samale firmale, millele ESPki.
Olen ise proovinud ühte või kahte Edwardsit, siiani väga hea mulje jätnud.
Nad on väidetavalt tehtud samas tehases, kus päris ESP pillid ning kvaliteedilt on enamvähem võrdväärsed. Peaksid siiski olema paremad kui LTD paremad seeriad...
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
Kommenteeriks, et selle pilli omanikul ei ole mingit maitset.CoB wrote:Endal sügelevad näpud ESP Edwards AL-128 järele .
Järgmisel kuul oleks see mul olemas .
Kommenteerite seda pilli äkki ?
Ohhoo, tere Counterwise2Must wrote:Kommenteeriks, et selle pilli omanikul ei ole mingit maitset.CoB wrote:Endal sügelevad näpud ESP Edwards AL-128 järele .
Järgmisel kuul oleks see mul olemas .
Kommenteerite seda pilli äkki ?