Schecter
Ma soovitaks selle FR -i ära unustada. Saab ilma selleta ka mängitud, kuniks mäng nii selge pole, et ilma selleta igavaks läheb. 11500.- eest saab Schecter Tempest Customi, millel on sustaini värki nii, et tapab. Kui ilusti küsid, saad ilmselt mõned % alet ka. Põhiline - mine ja proovi, kas meeldib. Mulle tundus jäme kael algul võõras, aga nüüd täitsa ära harjunud.
Schecter Hellraiser Tempest (EMG 81/60A)
Tahaks ka omale soetada schecteri.
Vaatan selliseid pille hetkel:
SCHECTER DIAMOND DEVIL DELUXE BLK
SCHECTER DIAMOND TEMPEST EXTREME BCH
Kas kellelgi on nendega kogemusi? Oleks tore kui saaksite rääkida nende headest/halbadest omdustest...
Võite vaadata mõnda muud schecterit ka juurde mid mulle soovitada... Hind võiks olla nii umbes 369 euri...
Vaatan selliseid pille hetkel:
SCHECTER DIAMOND DEVIL DELUXE BLK
SCHECTER DIAMOND TEMPEST EXTREME BCH
Kas kellelgi on nendega kogemusi? Oleks tore kui saaksite rääkida nende headest/halbadest omdustest...
Võite vaadata mõnda muud schecterit ka juurde mid mulle soovitada... Hind võiks olla nii umbes 369 euri...
Les Paul Epiphone Ultra II
Ibanez GRX70DXJU
Marshall MG100DFX
Roland cube 30x
Jolana Superstar
Boss GT8
Ibanez GRX70DXJU
Marshall MG100DFX
Roland cube 30x
Jolana Superstar
Boss GT8
Kas kellelgi S-1 blackjacki või teiste vanemate blackjackidega on kogemusi? Suht kindel ostuplaan on, aga Schecteri metalli maine kergelt hirmutab. Oleks vaja tõsist tööhobust, mis saab enamvähem kõikide stiilidega hästi hakkama.
http://www.schecterguitars.com/spec.asp?id=20
http://www.schecterguitars.com/spec.asp?id=20
Unustasin vahepeal selle teema ära...aga jah ikka seda. Muud nagu ei teagi

Vot sellise errori saan...varem oli nii et lihtsalt valge leht ja all vasakul kiri Done.Content Encoding Error
The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression.
* Please contact the web site owners to inform them of this problem.
Proovin firefox-i uuesti peale panna.
Edit: Deem...ikka ei funka T_T