Kitarri ääred valgeks!

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
cubedude

Kitarri ääred valgeks!

Post by cubedude »

Mul on akustiline must "valgete" äärtega kitarr. Ääred on tegelikult kollakad. Ma ei tea kas need olidgi nii aga kui ma selle pilli ostsin, siis sain kollaste äärtega. Kuna igaltpoolt on ühtlane kollakas ei ole nii kindel et see ka päikesest tuli. Nüüd tahaks muuta "Valgest" ikka õigeks valgeks. Soovitusi?
Counterwise

Post by Counterwise »

Võta kohe konsentreeritud kloorhappe ja vala see oma kitarri peal., Lõppude lõppuks tuleb sama hea välja, kui proovida sellega midagi teha.
"Miks see kuradi võim viliseb, mul on kõik nupud ju põhjas!"
Helimeeste moto:"Käib töö ja vile koos"
Black metal on sigahale
Selline asi nagu google on olemas, kasuta seda.
Give them everything, and take from them, nothing!
RockaRolla

Post by RockaRolla »

Ilmselt on see materjal kollakas ka seest, niiet, tee mis tahad, ilmselt pead värvima valgeks.
Throw the Jew Down the Well
liivainimene

Post by liivainimene »

Tõenäoliselt ongi see mõeldud kreemjas olema, säravvalgeid kohtab tunduvalt harvem kui neid kollakamaid.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
paulus

Post by paulus »

Aga kui seda värvima hakkata kas see imelik ei jää?? nati ebaühtlane,, aga mis värviga siis?? eelistavalt sprey aga kas mingi lakisisestiga, mingit täpsemat nime.

aga konsentreeritud kloorhappe,, mida see tegema peaks?? ja kust seda saada on? ja hinnaga??

Pilliks on minuteada Williami elektro akust cutawayga.
Aga äkki pilli omanik ytleb täpse nime,
served

Post by served »

Jäta see kreemjaks! HEaga. Huvitav mis tahtmine peab olema üldse mingit valget äärt tahta ja selle nimel hakata oma pilli rikkuma...
Hi-Gain

Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
Hydraulic

Post by Hydraulic »

paulus wrote:Aga kui seda värvima hakkata kas see imelik ei jää?? nati ebaühtlane,, aga mis värviga siis?? eelistavalt sprey aga kas mingi lakisisestiga, mingit täpsemat nime.

aga konsentreeritud kloorhappe,, mida see tegema peaks?? ja kust seda saada on? ja hinnaga??

Pilliks on minuteada Williami elektro akust cutawayga.
Aga äkki pilli omanik ytleb täpse nime,
Suhteliselt mõtetu on seda "valget" osa värvida see on sinna sisse freesitud ja selleks ei ole puit vaid mingi muu materjal vb. plastik nii, et jäta nii nagu on ja need pillid on kõik sellides kollakate äärtega vähemasti mind see ei seganud kui mul sama pill oli. willi jääb ikka williks:D
Kirveraidur

Post by Kirveraidur »

Ära hakka jah jämesoole kaudu mandlioperatsiooni tegema ja parem mängi pilliga, mitte ära vaata teda. :)

Washburn archtop > VoxAC30
Cheehad

Post by Cheehad »

paulus wrote:... aga konsentreeritud kloorhappe,, mida see tegema peaks?? ja kust seda saada on? ja hinnaga?...
Ma arvan, et Counterwise vist püüdis rõhutada, et vahet pole kas sa paned sinna kloorhapet või hakkad värvima, lõpptulemus on üks- pillist ikka midagi alles ei jää.
cubedude

Post by cubedude »

las jääb siis kreemjaks, kui seda muuta ei saa.

lukku?
RockaRolla

Post by RockaRolla »

Lukku pole vaja küll midagi panna. Äkki mõne aja pärast ilmub keegi uus sama probleemiga ja tahab asja edasi arutada.
Throw the Jew Down the Well
Locked