DigiTech RP250
- EvilKatarn
DigiTech RP250
Tervist.
On huvi selline efektiprotsessor osta, ning huvitaks, et kas keegi teab mõnd kohta, kust on võimalik mingi hinna eest seda kohe osta, ning kas keegi on seda ise kasutanud, ning mis oleks kommentaarid selle kohta.
On huvi selline efektiprotsessor osta, ning huvitaks, et kas keegi teab mõnd kohta, kust on võimalik mingi hinna eest seda kohe osta, ning kas keegi on seda ise kasutanud, ning mis oleks kommentaarid selle kohta.
Ibanez RGR321EX + EMG ALX w/ ABQ
Marshall MG10KK
Marshall MG10KK
- RockaRolla
- EvilKatarn
- EvilKatarn
Veidi teemast väljas, aga küsiks, et kas on kasulikum osta efektipedaal (ja hiljem expression pedal), või see efektiprotsessor. Kas keegi näiteks oskab öelda, kuidas on selle pedaali kvaliteediga, mis tolle protsessori küljes on, nagu värdkasvaja? Tundlik?
Ning kas kõik need efektid on sama kvaliteetsed, nagu eraldi efektipedaali küljes olevad?
Digitech DF-7 tundub samuti mõistlik valik.
Ning kas kõik need efektid on sama kvaliteetsed, nagu eraldi efektipedaali küljes olevad?
Digitech DF-7 tundub samuti mõistlik valik.
Marshall MG10KK
Marshall MG10KK
- RockaRolla
- EvilKatarn
Oki... Siis võtan Digitech DF7, aga hindade kohta kontrollin ikka.RockaRolla wrote:Eks see ole rohkem maitse asi. Mina kindlasti eeldistaks eraldi asju, eriti siis, kui oleks valida kas eraldi asjad või see odav Digitech.
Kas keegi võiks öelda, et kas Wah-Wah pedaalidega kuidagi räigelt kõrget kiunuvat häält saab? Või kuidas seda teha ilma tremolota pillil. Mõtlen midagi sellist nagu näiteks Slayeri loos "Dead Skin Mask" on.
Marshall MG10KK
Marshall MG10KK
- Counterwise
Whammy pedal, mul on see effekt multikas sees, ja töötab nagu 170 eurine digitechi whammy. arvatavasti on see neil multikates ka sees.
"Miks see kuradi võim viliseb, mul on kõik nupud ju põhjas!"
Helimeeste moto:"Käib töö ja vile koos"
Black metal on sigahale
Selline asi nagu google on olemas, kasuta seda.
Give them everything, and take from them, nothing!
Helimeeste moto:"Käib töö ja vile koos"
Black metal on sigahale
Selline asi nagu google on olemas, kasuta seda.
Give them everything, and take from them, nothing!
- EvilKatarn
Helistasin ära. RP250 pole. DF 7 pole. :/
Last edited by EvilKatarn on 28 Jul 2008, 11:28, edited 1 time in total.
Marshall MG10KK
Marshall MG10KK
- RockaRolla
- EvilKatarn
- EvilKatarn
Ok.
EHXil (Mida kõike uut ka ei õpi) on üks päris asine Metal distortion, aga ma soovin midagi paindlikumat, sest rock ja metal on suht erinevad asjad, ning mängin mõlemaid. Ehk ka isegi sipa bluusi sinna vahele.
Uurin Bossi pedaale ka igaks juhuks. Kuradima kahju ikka, et seda digitech DF 7 kuskilt ei saa. See oli pea perfektne minu jaoks.
Edit: Bossil pole midagi huvitavat.
EHXil (Mida kõike uut ka ei õpi) on üks päris asine Metal distortion, aga ma soovin midagi paindlikumat, sest rock ja metal on suht erinevad asjad, ning mängin mõlemaid. Ehk ka isegi sipa bluusi sinna vahele.
Uurin Bossi pedaale ka igaks juhuks. Kuradima kahju ikka, et seda digitech DF 7 kuskilt ei saa. See oli pea perfektne minu jaoks.

Edit: Bossil pole midagi huvitavat.
Last edited by EvilKatarn on 28 Jul 2008, 14:11, edited 1 time in total.
Marshall MG10KK
Marshall MG10KK