Õhurõhu mõju kitarrile.

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
rogerm

Õhurõhu mõju kitarrile.

Post by rogerm »

Tervist!
Kahe nädala pärast on minek välismaale, lennukiga. Mõtlesin juhust kasutada ja osta endale sealt uus elektrikitarr. Küsimus on selles, et kui ma selle tagasi lennukiga toon, kas siis see järsk õhurõhu muutumine, mis lennukiga reisides esineb, mõjutab kitarri kuidagi?
Tänan ette.
served

Post by served »

ei juhtu sul seal midagi, ega see päris vahukoorest ka tehtud pole (isegi vahukoorele ei tohiks see midagi teha)
Hi-Gain

Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
rogerm

Post by rogerm »

served wrote:ei juhtu sul seal midagi, ega see päris vahukoorest ka tehtud pole (isegi vahukoorele ei tohiks see midagi teha)
Täiesti kindel? äkki mingi kael läheb viltu vms?

Sest kui mingi risk on, siis maksan pigem peale ja ostan sellesama kitarri siitsamast, Tallinnast.
Frusciante

Post by Frusciante »

Ei tee see midagi, bändid ju reisivad samamoodi oma pillidega.
Tokai Silver Star '84/Epiphone G-400 Custom>EHX Big Muff>Boss DS-2/Rocktron Metal Planet>Boss DD-6>Dunlop Cry Baby 535Q>Crate Powerblock
rogerm

Post by rogerm »

Frusciante wrote:Ei tee see midagi, bändid ju reisivad samamoodi oma pillidega.
heh, jah.
tänud :D
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Õhurõhk ei tee midagi. Õhuniiskuse või temperatuuri järsk muutus võib näiteks nitrolakile praod sisse lüüa, aga polüuretaaniga ei tohiks midagi juhtuda.

Aga kui sa seda lennukiga vead, siis hangi korralik flightcase (tugevdatud alumiiniumkohver) ka pillile.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
rogerm

Post by rogerm »

Aga kui sa seda lennukiga vead, siis hangi korralik flightcase (tugevdatud alumiiniumkohver) ka pillile.[/quote]
See on vist pagasis vedamise jaoks mõeldud jah? Ma kavatsen salongisee kaasa võtta, riiuli peale. Nagu eelmine kord.
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Pagasi jaoks jah. Kui salongi võtad, siis pole see vajalik.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
rogerm

Post by rogerm »

Faded wrote:Pagasi jaoks jah. Kui salongi võtad, siis pole see vajalik.
selge.
teema võib siis lukku panna.
Hemp

Post by Hemp »

Mul tulid 3 Alvareze nimelist pilli täitsa tavaliste pillikohvritega inglismaalt eelmine sügis. Pole sellel tavalisel kõval kohvril häda midagi.
http://www.lasteasi.ee
http://www.kleepsuvabrik.ee
Henri tel. 5070884
Müügiks:
Klassikalise kitarri kohver.
VOX DA5
TnX

Post by TnX »

Paljud keeravad keeled lõdvemaks.Võid kah igaksjuhuks seda teha.
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
EmM9

Post by EmM9 »

rogerm wrote:
Faded wrote:Aga kui sa seda lennukiga vead, siis hangi korralik flightcase (tugevdatud alumiiniumkohver) ka pillile.
See on vist pagasis vedamise jaoks mõeldud jah? Ma kavatsen salongisee kaasa võtta, riiuli peale. Nagu eelmine kord.
Aga kas seekord lähed sama asjaga... Mõni firma ei luba nii suurt kasti käsipagasisse.
Ja ilmselt on soovitatav ka pagasikindlustus (kui seda pileti sees pole). Neid juhtumeid, kus pill puru v kadunud, on mitmeid.

Ja ma soovitan samuti keeled veidi lõdvemaks lasta.
- EmM9 -
rogerm

Post by rogerm »

EmM9 wrote:
rogerm wrote:
Faded wrote:Aga kui sa seda lennukiga vead, siis hangi korralik flightcase (tugevdatud alumiiniumkohver) ka pillile.
Aga kas seekord lähed sama asjaga... Mõni firma ei luba nii suurt kasti käsipagasisse.
Ja ilmselt on soovitatav ka pagasikindlustus (kui seda pileti sees pole). Neid juhtumeid, kus pill puru v kadunud, on mitmeid.

Ja ma soovitan samuti keeled veidi lõdvemaks lasta.
no eelmine kord oli kitarr kotis. Pagasitädi käis pinda, et annaks siiski kitarri pagasisse, et küllap ta seal terveks jääks...Aga ma käisin omakorda vastu ja jäi minu sõna peale. Seekord viin jälle kotiga, kuna kodus on üks kohver olemas ja sinnaminnes ei viitsi tühja kohvriga jamada. Sealt ei taha uut ka osta, kuna eelarve on suhteliselt limiteeritud ja kahe kohvriga ei oleks midagi teha. Ei hakka kuhugi mõlemat tassima. Uue kitarri point ongi see, et vana jääb iga päevaga aina mängimiskõlbmatuks ja sellest jääb ainult moraalne ja füüsiline mälestus, mälestus koo släbitud teekonnast ja läbielamistest, mida on olnud küll ja küll.
Locked