Behringer Vintager Guitar Pack

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
Taavi15

Behringer Vintager Guitar Pack

Post by Taavi15 »

mis te arvate sellest kitarri komplektist.. see on mul juba tellitud, minu arust suht norm
http://www.pillipood.ee/index.php?lang= ... &id=980965
seldon

Post by seldon »

No selle hinnaga just kõige kvaliteetsemtat kaupa ei saa...muud ei oskagi öelda.
Please excuse Jimmy for being. It wasn't his fault.
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Behringeri võimud on üldiselt kvaliteetsed, aga kitarri enda kohta ei oska ka kahjuks midagi öelda.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Taavi15

Post by Taavi15 »

Faded wrote:Behringeri võimud on üldiselt kvaliteetsed, aga kitarri enda kohta ei oska ka kahjuks midagi öelda.
ega jah.. kui volüümi keerad siis ikka kütab täiega..
Iwan Suli

Post by Iwan Suli »

Mis siin ikka arvata. Häält arvatavasti teeb. Üldiselt kitarride puhul, kui hinnaklass on alla 5 tuhande, ma kardan, seda "Kas on ka hea" argumenti ei tasu eriti küsida. Asi on selline, häält teeb, hind on selline ja pasta. Erand siis kui see pill reaalselt kusagil poes on ja näppida saab.
astar.ee/kitarr Greatest Hits vol I: blaa blaa blaa ... füüsikal ei ole sellega mingit pistmist...
schizo

Post by schizo »

Üks eelarvamus mis Behringeri produktidega kogu aeg kaasneb on see, et inimesed arvavad, et need on ebakvaliteetsed kuna Behringer müüb oma asju suht odavalt, See aga ei ole tõsi. Ise olen suht palju Behringeri tooteid kasutanud ja ei kurda midagi nii väga.
progressiivne böö!
Locked