Soodoma kitarrivabrik (SKV)

Erinevate firmade pillid
liivainimene

Post by liivainimene »

RockaRolla wrote: Keegi sealt otse tellinud ka on? Ma ei lugenud kuskilt seda puidu hinda välja.
Ma tellisin enda lepa Väärispuu ja Spoonist. Hindu neil kodulehel kirjas pole, meili teel saad küsida või siis helistada.
Ma uurisin lepalaua mõõtmeid, siis saadeti mulle fotod, sain 2 laua vahel valida ja toodi Tartusse ära (ilma lisatasuta). 5 cm paks, 17,5 lai ja 2,15 m pikk. Täpselt 230 krooni läks. Piisavalt puud 2 kere jaoks.

Viimistluse tegin lihtsalt pintsliga, lakikihtide vahepeal ei lihvinud. Ta pole peegelsile nagu poepillid, aga seda ma taga ei ajanudki.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
wantedman1

Post by wantedman1 »

Kas sellise valmistamine on väga raske? Kas 3 kuuga saab sellise valmis?
Last edited by wantedman1 on 15 Mar 2008, 21:32, edited 1 time in total.
Cr1m3s 0n W1ngs
karlapoiss

Post by karlapoiss »

palju muidu kõik maksma läks ?
wantedman1

Post by wantedman1 »

... :oops:
Last edited by wantedman1 on 16 Mar 2008, 15:56, edited 3 times in total.
Cr1m3s 0n W1ngs
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Kulutage paar minutit teema läbilugemisele. Mõlemale küsimusele on juba vastatud.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
karlapoiss

Post by karlapoiss »

liivainimene wrote:Ma oleksin ka pisut matti eelistanud, aga lakk lihtsalt kaitseb igasugu niiskuse jms sodi eest, seda oli vaja.

Hinnaga on keeruline, sessuhtes, et kaela ma sain aitähi eest ja helipead on mu oma pillide vanad pead, ma ei pane ju uue korraliku pea hinda selle pilli maksumuse hulka.
Muidu kulus raha kuskil 2000 ringis, pigem veidi alla kui üle selle.

aa 2000 :D
wantedman1

Post by wantedman1 »

Kuidas värvisid , oskadki nii ilusti joonistada?
Kas said kuskilt õpetust? Kui said, siis kust?
Cr1m3s 0n W1ngs
Faded
Moderaator

Post by Faded »

wantedman1 wrote:Kuidas värvisid , oskadki nii ilusti joonistada?
Ma jätkuvalt soovitaks sul teemat lugeda.

Vihje:
liivainimene wrote:*kere õlitatud rohelise õliga ja seejärel kaunistatud ja lakitud
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
wantedman1

Post by wantedman1 »

Oih :oops:
Cr1m3s 0n W1ngs
voicec

Post by voicec »

Aii. niiiiice:D Mingiaeg tagasi mõtlesin küsida, et kaugel su projekt on. Väga kõva! Ootan seda heliklippi :wink:
My guitar wants to kill your mama!
liivainimene

Post by liivainimene »

wantedman1 wrote:Kas sellise valmistamine on väga raske? Kas 3 kuuga saab sellise valmis?
Ei ole raske, kui käed ja pea mõlemad õigetes kohtades on, sest mõlemat läheb vaja.
3 kuuga saab ilusti valmis, kui on olemas kõik jupid, idee ja töövahendid. Kui niimoodi nokitseda nagu mina, siis kulubki kolmveerand aastat.
Mul on praegu kerged tehnilised probleemid veel, helipeade juhtmestus on veidi saast. Elektroonika pole mu tugevaim külg, ja mõnda asja lihtsalt ei näe ette, nii et humbucker sai singlitega kogemata vastandfaasi ühendatud. Keerasin humbuckeri juhtmed ümber, aga nüüd on see jälle valepidi, st. see maandusjuhe, kuhu ka metallkate on otsapidi ühendatud, on signaaliahelas ja katte näpuga puudutamine toob kaasa rõõmsa surina a la "võim töötab ja tõmban juhtme kidrast välja."

Mikriga on ka veidi nalja, tellisin pillipoest veel ühe samsoni, et saaks veidi mitmekülgsemalt lindistada, aga kui kätte sain, avastasin, et madalamad sagedused praktiliselt puuduvad. Peaks selle teise korraks siia võrdluseks tooma, et näha, kas mikker on vigane või on mingi muu cockup.

Samas oleks hea võimalus katsetada Digidelay sisseehitatud kabinetimodelleerijat ja sellega otse arvutisse lasta. Nüüd on vaheajal veidi aega, siis vast nikerdan.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
liivainimene

Post by liivainimene »

Jah, aeg on edasi liikunud, ja see pill on praegu juppidena laiali.
Kere sai väikese makeoveri ja siia läheb üks pilt, lihtsalt näitamaks, kui kuratlikult ilus puu võib lepp olla. Tegin puidu praegu lihtsalt märjaks, ilmselt mingi õlitamisega annaks püsivalt sellise viimistluse tekitada.
Image

sirver

Post by sirver »

2 oksakohta keres?

Epiphone LP Special II - Boss DS-2 - HB ga5
Ibanez V70CE
Sakura akust / ülevärvitud ning nokitud
liivainimene

Post by liivainimene »

Hehe, sellele on kohe raske vastata...
Tal nagu otseseid oksakohti ei ole. Need tumedad triibud on veidi kahtlased, aga samas on nad piki puidujoont puu sees, kas oks võib ka nii alata?
Suured rõngad on lihtsalt puidujoone paljastuskohad, seal pole oksa.

telepoiss

Post by telepoiss »

paganama ilus jah! kerekuju on kah nüüd lõpuks balansseeritud proportsioonid saanud :P

No kuda sa säherdust värvid?! ikka mingi nitro teema vist vaja käsile võtta?
Locked