wantedman1 wrote:Kas sellise valmistamine on väga raske? Kas 3 kuuga saab sellise valmis?
Ei ole raske, kui käed ja pea mõlemad õigetes kohtades on, sest mõlemat läheb vaja.
3 kuuga saab ilusti valmis, kui on olemas kõik jupid, idee ja töövahendid. Kui niimoodi nokitseda nagu mina, siis kulubki kolmveerand aastat.
Mul on praegu kerged tehnilised probleemid veel, helipeade juhtmestus on veidi saast. Elektroonika pole mu tugevaim külg, ja mõnda asja lihtsalt ei näe ette, nii et humbucker sai singlitega kogemata vastandfaasi ühendatud. Keerasin humbuckeri juhtmed ümber, aga nüüd on see jälle valepidi, st. see maandusjuhe, kuhu ka metallkate on otsapidi ühendatud, on signaaliahelas ja katte näpuga puudutamine toob kaasa rõõmsa surina a la "võim töötab ja tõmban juhtme kidrast välja."
Mikriga on ka veidi nalja, tellisin pillipoest veel ühe samsoni, et saaks veidi mitmekülgsemalt lindistada, aga kui kätte sain, avastasin, et madalamad sagedused praktiliselt puuduvad. Peaks selle teise korraks siia võrdluseks tooma, et näha, kas mikker on vigane või on mingi muu cockup.
Samas oleks hea võimalus katsetada Digidelay sisseehitatud kabinetimodelleerijat ja sellega otse arvutisse lasta. Nüüd on vaheajal veidi aega, siis vast nikerdan.