aga nagu olen aru saanud, et see on suhteliselt hea võimendi ka ? või mis.
kellelgi on selle võimuga KINDLAST kogemusi, paluks neid minuga jagada:D.sest tahaks teada kas ikka tasub seda osta, sest ikka põrsast kotis ei osta.
kõike tahaks teada, trummidest mängib üle ? on hea sound cleanil ja overdrivel ja lisada veel kõike mida teate . aga selles tekstis pole kirjas, et on sellel võimendil footswichi võimalus ka ikka ?
aga kui on mingit paremat võimendit pakkuda sis palun väga aga hinnaklass võiks samaks jääda.
Kaua tuleb haamriga vastu pead virutada ennem kui aru saad et transistorvõimust ei saa head overdrive-saundi
Aga tõsiselt mees, kui sa tahad vähegi normaalsemad draivisaundi, siis hoia nendest transikatest mida sa siin lehvitanud oled eemale.
150 euroga saad thomannist 15 vatise bentoni lambika mis on ilusti piisavalt vali proovika jaoks ja annab transsvõimudele räigelt taha draivisaundi osas (va juhul kui sa tahad Dimebagist jubedamat tooni), pole mõtet neid suuri transskobakaid osta kui ei taha just täiesti kristallpuhast jazzilikku kõla.
Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)
There aint no rock and roll without glowin' glass!
ma ei tea, lampvõimendi ikkagi ju.
mina ei tea neist midagi, kui lamp katki läheb siis ma ei oska midagi ette võtte jne.
AGA kui osta selline võim kus on tube pre-amp
siis oleks parem vms. ?:D
aga nende trans. ja lamp võimude helivahe ?
youtubest vaatasin selle fenderi ( lampvõimu ) videot, ei tundunud väga hea, vähemalt clean mitte.
ise tuleks juures olla ja kuulata milline see sound tegelikult on.
E: sellel harley b.'l pole ju footswichi auku, mida ma väga tahaks.
Squier Affinity Strat
BC RICH WARLOCK BK BRONCE II
HARLEY BENTON GA15
BEHERINGER TO100
FENDER CD-60
SAKURA AKUST
HB STRAT
ja veel 1 hb võim
See jama on jah, et enne ostmist ei saa seda Bentonit kuidagi proovida, kui kedagi teist eestlast ei leia kes laseks.
Footswitchi ei ole, aga selleks et kärina ja puhta vahel lülitust saada, võib mõnda lineaarbuusterit või OD-pedaali kasutada.
Muidugi arvestades kui palju Benton maksab, siis isegi kui ei saa proovida, on ta igal juhul super-diil kui just praaki ei saa, sest kui tema insenerid just täielikud debiilikud ei olnud, ei saa ta halvasti kõlada(lõppvõimu ületüürimisel).
Ja natukese modimisega saab temast vabalt teha Marshalli 18-vatise võimu klooni, mis on üks kiidetumaid klassikalisi briti võime üldse.
Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)
There aint no rock and roll without glowin' glass!
Neil võib kirjas jah olla, et "tube overdrive" ja mida kõike veel, aga lampe neil küll sees ei ole. Nad töötavad samamoodi transistorite peal. Skeemi on küll sätitud nii, et draiv meenutaks lampvõimu oma, aga kui hästi või halvasti see neil õnnestub, pead juba ise otsustama.
Kui pedaalis tõesti on lamp sees, siis on see ka eraldi ära märgitud, nt. "one 12AX7 tube/valve".
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
oot aga siis on nii et ostes hb ga15 võimu pean ma leppima sellega et mul ei ole mitte mingit võimalust vahetada cleanui ja overdrvet ilma et ma käega ise seda ei keera vms ?
Squier Affinity Strat
BC RICH WARLOCK BK BRONCE II
HARLEY BENTON GA15
BEHERINGER TO100
FENDER CD-60
SAKURA AKUST
HB STRAT
ja veel 1 hb võim