Kaabli üleminek

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Ei ole mõttetu tähenärimine, sest kui ta ostabki isane XLR -> 1/4" pulk ülemineku, nagu sa soovitasid, ei ole tal sellega midagi peale hakata.

Mikrofoni enda ühendus (ehk see koht, kuhu sa mikri küljes kaabli torkad) on isane XLR. Loe kasvõi sealtsamast wikipedia artiklist - male XLR connector.

Tead ikka, mille järgi need "isane" ja "emane" on nime saanud, eksole? Isane pistik koosneb ju ühest või rohkemast pulgast, emane jällegi ühest või rohkemast august. Kui ma nüüd võtan oma Shure SM57 mikri kätte ja vaatan, mis ühendus tal on, siis ma näen seal kolme pulka. See, et nad on omakorda veidi suurema "augu" sees, ei mängi rolli - see on lihtsalt ühenduse tugevdamiseks. Loeb ikkagi ühendusklemmide kuju, nagu served ütles. Ja kui ma vaatan oma helikaardi mikrisisendeid, siis neil on jällegi kolm auku.
RockaRolla wrote:Teisel pool 1/4 jack
Jälle vale. Jack on pistikupesa, tal on aga vaja, et seal otsas oleks pistik, ehk plug.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
RockaRolla

Post by RockaRolla »

See tähendab, et ma panin terminitega täiesti segast.
Vabandust. Pildid ikak kehivad, millist vaja läheb.
Throw the Jew Down the Well
noname

Post by noname »

aaaga öelge, kas ilma eelvõimuta jääb salvestatud heli väga vilets? Et, kui see mikrofon üldse osta, siis kindlalt eelvõim ka?
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Mingi eelvõim on sul ju arvuti helikaardis ka olemas. Kas ja kui vilets see heli jääb, on juba su enda otsustada.
noname

Post by noname »

Aga parem kvaliteet peaks ikka jääma kui nende tavaliste "suhtlus" mikrofonidega ma oletan? (nt Trust-i mikrofonid)
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Kindlasti.
Locked