Võimu upgrade

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
kitarrilegend

Võimu upgrade

Post by kitarrilegend »

Tervist! Mul on võim nimega fender fm212r ja tekkis selline küsimus et kui võrd oleks võimalik saundi parandada elemendi väljavahetamisega?...ja kui keegi teab võiks midagi näiteks pakkuda.
ESP F50 ja DEAN GUITARS ML 79 FCBK ja FENDER FRONTMAN 212R ja ZOOM G2
liivainimene

Post by liivainimene »

Kui paar Celestioneid või Eminence'sid sisse visata, peaks asi paranema küll. Uuri nende tootjate kodulehti, aga mõtle, et sinu võimu käib neid jurakaid 2 ja siis võid arvestada vähemalt 3-4 tuhandese väljaminekuga.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
kitarrilegend

Post by kitarrilegend »

tänan vastuse eest :) aga siin kohal lisaks , et kui keegi on ise, või teab kedagi kes on sarnase teo ette võtnud siis muljetage. Ja üleüldse kes midagi selle kohta kosta oskab siis tuld! :D Ja veel elemendi soovituse koha pealt et element võiks meelsamini hevima soundi tekitaja olla 8)
void

Post by void »

See võim on niigi väikese potentsiaaliga hevi soundi jaoks nii et sinna pole mõtet investeerida. Kui ta saund sulle ei meeldi siis valjukad imet ei tee, nad ainult toimivad ekvalaiserina. Aga samas normaalse eq-pedaali saab thomannist juba 20 euroga, ja need on alati väga kasulikud, nii tasub kaaluda
Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)

There aint no rock and roll without glowin' glass!
kitarrilegend

Post by kitarrilegend »

tegelikult on probleem selles et sound meeldib mulle isegi väga aga ainult seni kuni ma mängin harjutus valjudusega... proovi tehes läheb minu arust kvaliteet kehvemaks...sellest tuli ka mõte et äkki originaal elemendid ei suuda lihtsalt valjut korralikku häält teha.. :wink:
Locked