Õppige ära, et see on Humbucker mitte Humbucler ega Humbuckler vmt.Humbucleri

Sorry, see on mul nüüd (vist) ainuke kord, mille sel aastal valesti kirjutasin. Humbucker on jah, aga kahjuks on k ja l klaviatuuril kõrvuti ja nii see juhtuski...fleik wrote:Õppige ära, et see on Humbucker mitte Humbucler ega Humbuckler vmt.Humbucleri
Soovitan otsida see puuduvad tuhatkond krooni juurde ja osta Pacifica 112. Sellel on pingutid paremad jne. Materjalid peaks samuti paremad olema. Mul endal on samuti 112 ja ei tahaks uskuda, et samas hinnaklassis midagi paremat leiab.tonis_soots wrote:Olen siis valinud välja,
Et kas Yamaha Pacifica 012 või Fender affinity Fat Strat
Kumb parem on:D.
Kui põhiliselt mängiks siukest bluesi kodus ja bändiga mängiks punkrock-i.
Mul on tuttaval 80ndate teise poole Squier Standart, mis teeb pika puuga paljudele praegustele Fenderitele (eriti MIM, MIJ).krustok wrote:Mine poodi ja proovi. Mõlemad on suht sama hinnaklass. Isiklikult saan vaid niipalju öelda, et Pacifica 112 on väga hea pill. Kahjuks pole ise ühtki Squire'it saanud katsuda aga loota sealt Fenderit saada ei ole küll tark...
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
Ei oska kommenteerida. Squieri fänneksperdid ka ei oska..TnX wrote:EmM9
Sel ajal oli Squier ju ka mõeldud konkureerima korralike Jaapani "lawsuit" pillidega. Kui ma ei eksi, siis olid nad lausa toodetud Jaapanis, seda siis kuni aastani 1997. Ka isegi USAs(89-90) ja Mehhikos(90datel). Seega pole ime, et kvaliteet oli hoopis midagi muud. Sealjuures neid vanu Squiereid müüakse ka üpris korraliku hinna eest, tihti sama raha eest, mis muid Jaapani koopiaid sellest ajastust...