Hmm. Nojah. Või siis eBay. Kurat, kui haige ikka. Thomann ise võtab ka ropult vahelt. Ma tahan täiega Fender Jaguarit osta ja Thomannis on ta 1750€ ehk siis peaaegu 30k. Samas kui musiciansfriend.com'i vaadata, seal saaksid ta 14k'ga kätte. ameerika reissue'st räägin siis, mitte jaapani. Õnneks elab ameerikas ühe tuttava ema, kelle kaudu ma selle vist hangin. Lasen osta ja siia saata.
m3dicated wrote:Samas kui musiciansfriend.com'i vaadata, seal saaksid ta 14k'ga kätte.
USA-st tellides on kaks suurt lisakulutust - saatekulud ja ELi tollimaksud. Ka suured importijad ja edasimüüjad peavad neid maksma, ära arva, et kogu see USA vs. Euroopa hinnaerinevus puhtalt nende taskusse kasumiks läheb.
Muidu Seymour Duncani helipäid on Liivamäe poes ka.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Hmm. Su jutul võib point sees olla. Seega ma arvan, et ma jään siiski Jaapani versiooni peale. Panen SD Jaguar Antiquity II pickupid peale, et seda 60ndate pre-cbs soundi saada ja kärab küll. Kahju muidugi, aga njah. Kibe reaalsus peksab näkku.
m3dicated wrote:Samas kui musiciansfriend.com'i vaadata, seal saaksid ta 14k'ga kätte.
USA-st tellides on kaks suurt lisakulutust - saatekulud ja ELi tollimaksud. Ka suured importijad ja edasimüüjad peavad neid maksma, ära arva, et kogu see USA vs. Euroopa hinnaerinevus puhtalt nende taskusse kasumiks läheb.
Ning kõigele lisaks tuleb veel pidada poodi üleval. Maksta rent, töötajate palgad, pidevalt riskida sellega, et keegi ei ostagi äkki kaupa ära (kaup tuleb ju kõigepealt poel kinni maksta). Veel peab arvestama sellega, et kui vähe tegelikult pille müüakse, ei tea kas keskmiselt ühe pilli päevas ikka müüvad üldse pillipoed?
Et pole need poed ainult mingid kurjad kapitalistid midagi, kõik tahvad ju elada, kõigele lisaks saab kallitelt asjadelt mõned tuhanded tavaliselt ka alla paluda...
Muidugi ma nüüd ei poolda 15k hinnaerinevusi, aga ainukene rohi kõrge hinna vastu on hästi palju ostmine.
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
^ jah, kui mul oleks hea töökoht, kus mul tuleks iga kuu umbes 8k ära ja värki, siis ma muidugi ei koonerdaks nii palju, aga ma olen 19, käin ülikoolis, mul on õppemaksud ja muu selline kaelas, nii et jh.
Kui rahaga nii kitsas on, miks sa siis üldse selliseid ülehinnatud helipäid nagu antiquity seeriat vaatad? sarnase efekti saaks tavalisest duncanist neodüümmagnetiga üle käies ka.
Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)
There aint no rock and roll without glowin' glass!
^ that just won't do! ma olen idealist, kõik peab parim olema. ja ma pigem kogun ja ostan korralikud, kui jään vähema peale. ja pealegi, muud helipead rikuksid Jaguari unikaalse heli ära. sellest saab olema sünnipäeva kink minule ning mul on võimalus sellist olukorda ära kasutada, nii et miks mitte. ma arvan, et see saabki nii olema, et mina lihtsalt investeerin helipeade peale ja põhiline plekitakse kinni.
void wrote:Kui rahaga nii kitsas on, miks sa siis üldse selliseid ülehinnatud helipäid nagu antiquity seeriat vaatad? sarnase efekti saaks tavalisest duncanist neodüümmagnetiga üle käies ka.
Äkki räägid lähemalt? Kas eesmärgiks oleks helipea magnetite magnetvälja nõrgendamine või tugevdamine?
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Nõrgestamine jah. Antiquity helipead on kunstlikult "vanandatud" nii.
Aga medicated, sul on tüüpiline GAS, kidrakraami omandamise sündroom Kaine mõistus kaob tagaistmele ja omandamiskirg mingi eseme suhtes muutub kinnisideeliseks.
See kas sul on Antiquity või mõni muu helipea, ei muuta pilli kõla üldse eriti, Tõenäoliselt meeldiks sulle isegi mõni Dimarzio, Swineheadi või Bareknuckle'i oma rohkem.
Ja mis on see maagiline võim, mis küll su Jaguari unikaalset delikaatsust vääriliselt väljendab
Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)
There aint no rock and roll without glowin' glass!
sul on kinnisidee osas jumala õigus. ja ma ei tunne end sitasti ka selle pärast. kui mul raha oleks, siis ma ostaks mingi 60ndate nikatsi ka, isegi kui ta üldse hästi ei kõlaks.
ja maagilise võimu osas on sul ka õigus. hetkel on mul AVT100, aga kitarr jääb püsima ning võimu leian parema kunagi.
m3dicated wrote:Hmm. Nojah. Või siis eBay. Kurat, kui haige ikka. Thomann ise võtab ka ropult vahelt. Ma tahan täiega Fender Jaguarit osta ja Thomannis on ta 1750€ ehk siis peaaegu 30k. Samas kui musiciansfriend.com'i vaadata, seal saaksid ta 14k'ga kätte. ameerika reissue'st räägin siis, mitte jaapani. Õnneks elab ameerikas ühe tuttava ema, kelle kaudu ma selle vist hangin. Lasen osta ja siia saata.
Ei tasu ka unustada, et USA on-line poed on ka maksuvabad! Aga Saksas on juba ainuüksi KM 19%, pluss toll, transa.
Seega selleks, et nulli jääda peab juurdehindluskoefitsent olema min. ~1,6. Mis 14 000 puhul teeb 0-lävendi hinnaks 22400.
Aga kas sa arvad, et thomannlased õlut ei tahagi!?
ma võtsin sealt omale duncani.
Alguses anti mulle vale helipea, kodus kruvin kõik keeled maha juba, valmis vahetama, võtan helipea karbist välja ja vaatan, et natuke pika võitu raisk.. loen magnetid üle - 7 tükki. jälle bussiga tallinnasse, ümber vahetama. järgmine kord lugesin koha peal üle, siis sain õige.