ka 10st jupist oleksid saanud. Oleksid puurinud näiteks 6st jupist augud läbi, pannud varda sisse sinna, siis need 6 juppi kokku liiminud nii et see varras sees ja siis varras välja ja ülejäänud 2 juppi mõlemale poole
igasugusedi lahendusi oleks saanud veel välja mõelda.
Ma ei mõtle puurida, mõtlen peitliga teha. See kanal tuleks nagunii täpselt liimiliite kohale, siis ma pigem peiteldan enne liimimist kummastki puutükist väikese osa välja.
Ah, sitta kah, küll panen pilte, kui reaalselt tegema hakkan.
Praegu on mul puutükkide servad ära hööveldatud, varsti hakkan liimima, kui pitskruvid kokku laenatud saan.
See käsifrees tundub ka päris asjalik ja ei tohiks tapvat hinda vist maksta ka...
Khmm, mitte midagi isiklikku, aga kahtlane mees oled kui pole käsifreesist mitte midagi kuulnud varem... ma teadsin vast juba 5 aastaselt mis asi see on...
See käsifrees tundub ka päris asjalik ja ei tohiks tapvat hinda vist maksta ka...
Khmm, mitte midagi isiklikku, aga kahtlane mees oled kui pole käsifreesist mitte midagi kuulnud varem... ma teadsin vast juba 5 aastaselt mis asi see on...
Ma tean tuttavaid, kes on peaaegu täiskasvanud ja ei oska muru niita, mõni vaevalt jõuab käima tõmmata.
Miks ma peaksin teadlik olema käsifreesist?
Tööõpetuse tunnis on küll igasuguseid vigureid masinaid aastate jooksul kasutatud, aga käsifreesi pole veel kätte juhtunud. On see siis niivõrd tähtis, et kohe seepärast kahtlane mees olen?
Pigem on veits ebaloomulik see, et osasi poisse mingi tehnika abosluutselt ei huvita, kuigi see täiesti oleneb inimesest.