Täna läks eriti edukalt. Teine kohe takka otsa.

Hoobastank - Lucky
Mõnes kohas on vist tsips ülepingutatud, ma arvan, aga see lugu tõmbab mu lihtsalt käima.

Miks sa arvad, et ma midagi ei tee?Kirk-Hammett wrote:Well sa oled ikka vist paras Kõrvavärdjas kui arvad et me lihtsalt hakkasime puppetsi lugu ümber tegemaAndre wrote:No kui paljud said aru, et Master of Puppets oli juba ja Metallicat pakuti siis pole mina ainuke kes nii ütleb.
Tegelt õpiti Puppy lugu ära ja tehti natuke ringi
NB! K6ik lood sarnanevad millegagi meie teha on ainult see et valida millega nad sarnanevad.
VÄhemasti me teeme midagi ja naudime seda mida teeme;)
soovitan sinulgi Andre seda teha;)
Minu arust on juba mingi pilli kätte võtmine juba TegemineAndre wrote:Miks sa arvad, et ma midagi ei tee?Kirk-Hammett wrote:Well sa oled ikka vist paras Kõrvavärdjas kui arvad et me lihtsalt hakkasime puppetsi lugu ümber tegemaAndre wrote:No kui paljud said aru, et Master of Puppets oli juba ja Metallicat pakuti siis pole mina ainuke kes nii ütleb.
Tegelt õpiti Puppy lugu ära ja tehti natuke ringi
NB! K6ik lood sarnanevad millegagi meie teha on ainult see et valida millega nad sarnanevad.
VÄhemasti me teeme midagi ja naudime seda mida teeme;)
soovitan sinulgi Andre seda teha;)
Krt kadedaks ajab kui vaadata, kuidas mõni mees mängib. Kõik tuleb kuidagi loomulikult.shadder wrote:lisan siis omalt poolt ka natuke midagi
http://www.youtube.com/watch?v=3EVscccr_qg
Huvitav, kas kõik kitarristid, kes on seriously skilled elavad kuskil katusekorteris?damageplan wrote:Mnjaa..
Täna läks eriti edukalt. Teine kohe takka otsa.
Hoobastank - Lucky
Mõnes kohas on vist tsips ülepingutatud, ma arvan, aga see lugu tõmbab mu lihtsalt käima.