Efektor

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
haandi
Moderaator

Post by haandi »

served wrote:OT: kas kusagilt on üldse võimalik saada kitarrile mõeldud kõlarit ilma võimuta. Kui näiteks lampvõim on juba olemas?
http://pillipood.ee/index.php?lang=est& ... sort=prize
siin on kohvrites olevad variandid täitsa olemas, aga kola natuke thomann.de-s ringi kui tahad paljast elementi, siis postita näiteks pillipood.ee-se et kas nad oleks nõus sealt tellima ja mis oleks vastasel juhul antud toote hind nende poes, ise ma lasin neil ka nii teha ja sain oma tellitud kauba kätte
Ära möödu mu'st lähedalt
AXYB

Post by AXYB »

Ei ma ei taha võimu ma tahan pedaali kõigepealt:P
haandi
Moderaator

Post by haandi »

osta siis omale siis selline asi näiteks:

http://pillipood.ee/index.php?lang=est& ... &id=944971

kvaliteet vb niihea pole kui analoog plokkidel, aga selle-eest saad 1 efekti asemel 33
esialgu ma arvan et mõtekas oleks selline osta
Ära möödu mu'st lähedalt
seldon

Post by seldon »

Küsiks, et mis see preamp on?
Please excuse Jimmy for being. It wasn't his fault.
schizo

Post by schizo »

Ma soovitan Zoom'i MITTE osta, kui distrotionit kasutada tahad! :P
Zoomil on distortion megasita kvaliteediga, kui natukenegi suurema kõlari taha satud (isegi a la 30 watine).
Zoom on ainult hea kaja jaoks ja mõne muu efekti jaoks, kuid palju võimalusi tollel tegelt ei ole.
Nii vähemalt räägib me bändi teine kitarrist ja ma olen tolle distro sitta kvaliteeti ise ka kogenud.
progressiivne böö!
AXYB

Post by AXYB »

No aga..naq...ma tahaks, et oleks suhteliselt palju erinevaid helisid, et saaks naq erinev adi lugusid mängida..aga...kas on sis tõesti kõik selle hinnaga pedaalid nii si*ad :(
schizo

Post by schizo »

AXYB wrote:No aga..naq...ma tahaks, et oleks suhteliselt palju erinevaid helisid, et saaks naq erinev adi lugusid mängida..aga...kas on sis tõesti kõik selle hinnaga pedaalid nii si*ad :(
JAH.
progressiivne böö!
Angel of Death

Post by Angel of Death »

imo pole siiamaani zoomil midagi erilist viga olnud.
haandi
Moderaator

Post by haandi »

minuarust oli see täitsa korralik, ja nagu eelpool õeldud, soovib ta palju erinevaid, mitte ühte kindlat, ma arvan et ta veel ei teagi mida ta soovib, las ostab odavalt multi, saab ka teada millised efektid olemas on
Ära möödu mu'st lähedalt
AXYB

Post by AXYB »

Täpselt:P
Angel of Death

Post by Angel of Death »

Zoom GFX-1 on mul endal kodus olemas, 40 store pathi (4 pedaali), 10 effekti (saab mängida-kohastada veel delay,drive,wah'i ja muude asjadega).
saanud ka mingises Total Guitari ajakirjas hinnangu 4. palju effekte odavalt, ainuke miinus kohati kehva helikvaliteet.
seldon

Post by seldon »

seldon wrote:Küsiks, et mis see preamp on?
meisterjaan

Post by meisterjaan »

seldon wrote:
seldon wrote:Küsiks, et mis see preamp on?
Eelvõim, saad kasvõi kõrvaklapid sinna taha panna. Ei vaja mingit vähevõimu enne (ka passiiv) kõlareid.
seldon

Post by seldon »

Okei, aga kas seda rohkem saaks lahti seletada, kindlasti on mingeid inglisekeelseid lehti selle kohta, kuid mu inglisekeele oskus ei ole kõige parem. Seda ka veel, et äkki keegi oskab seletada, et miks on mõnel võimul kaks inputi üks on active ja teine on passive, et mis nende vahe on.
served

Post by served »

eemh karta nagu on. Algul oli suht jama kui esimese kokku lõin(Rat distortion). Aga see on imelihtne, vaja veidi viitsimist. Kui elad tallinnas või Tartus on jupid kergesti kätte saadavad ja probleemi ei teki.
Seal leheküljel on õpetused koos piltitega ka olemas. Uuri veidi, soovitan seda võimalust kaaluda!
Locked