Terminaator "Juulikuu Lumi"

Värsked tabulatuurid, meeldib - ei meeldi kitarrist, palade kommentaarid
Locked
ragnisp

Terminaator "Juulikuu Lumi"

Post by ragnisp »

keegi oskab öelda, mis akordidega käivad need allalöögid laulu lõpus kahe refrääni vahel? :roll:
luhu läheb: "..pimedusest kuulen häält mis hüüab.." (ja siis on mingi ta-ta-ta :D ) ning läheb uuesti refrään "juulikuus lumi on maas..."
ma ise kahtlustan, et G, Am ja siis on veel paar akordi, millele ma pole pihta saanud, ning lõpus on F, aga ma muidugi ei ole päris kindel
Ühesõnaga, kes mu keerulisest jutust midagi aru sai ja teab lahendust, äkki oskab aidata? :)
donkey

Post by donkey »

See ei aita?
ragnisp

Post by ragnisp »

ei aita, seal pole seda kirjas, mis puudutab siin foorumis postitatud lugusid akordidega, siis üleüldse on siin vähe lugusid, kus on ära toodud ka kõikvõimalikud introd ja vahemängud jms :? rääkimata soolodest...vähemalt mis puudutab Terminaatori lugusid, teisi artistide kohta ei oska kommenteerida, ei ole teiste esitajate lugusid kuigi palju õppinud
skullsmasher

Post by skullsmasher »

juulikuu soolot tahaks ise kah ullult
põhimõtteliselt olen ma selle soolo juba enamvähem välja mõelnud kuidas ta käib aga lõpus on mul midagi valesti, aga seda soolot mis täitsa loo lõpus on ei ole veel üritandki arutada:D
esp ltd kh602/ltd m50 -->marshall mg15dfx
valdur

Post by valdur »

äkki kuidagi nii:
G5 (8 allalööki) A5 (4x) ja siis neid ühe korra D5 C#5 C5 Bm ja sellest hakkab uus ref toon kõrgemalt (Bm G D A)
Locked