Kitarri keeled

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Kert

Post by Kert »

Ilves01 wrote:ja kui liiga vähe on hakkavad libisema. on endal kogemusi olnud :D
Vaat sellepärast tulebki keel ära lukustada korralikult pingutisse et ta ei libiseks seal. Ega need keerud ei hoia hääles keelt.
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Image Image
kidrapoizz

Post by kidrapoizz »

Endal on mingid soundwave uued tunerid peal ja seal ei tee ma yhte tiirugi ära :I kuna käivad mingi laheda nipiga :) lõikab kohe otsa ilusaks ja mingi kruviga keeratakse keel sinna kinni. väge kerge ja hia, siiamaani pole probleeme olnud.
Ossin omale D'Darrio keeled peale vist olid .010-.046
Mulle isegi täitsa meeldivad :) (ossib pillipoest)
interpol

Post by interpol »

daddario 10-46 set on minu lemmik ka. sünnipäevaks kingiti mulle paar komplekti keeli, ühed olid noodsamad daddariod ja teised olid ernie ballid. enne panin ernied peale. sain vist ca 2 nädalat mängida kui saund minu jaoks ikka väga koledaks läks, no üldse ei sobi need keeled kohe. ma kasutan pidevalt fast-freti ning puhastan kitarri ja keeli korralikult, nii et selles ei saand asi olla.
aidake mind rooli, ma sõidan ise!

make a pile and call it my life
Jarx

Post by Jarx »

interpol wrote:daddario 10-46 set on minu lemmik ka. sünnipäevaks kingiti mulle paar komplekti keeli, ühed olid noodsamad daddariod ja teised olid ernie ballid. enne panin ernied peale. sain vist ca 2 nädalat mängida kui saund minu jaoks ikka väga koledaks läks, no üldse ei sobi need keeled kohe. ma kasutan pidevalt fast-freti ning puhastan kitarri ja keeli korralikult, nii et selles ei saand asi olla.

Ostsin ka täna sama suurusega D'Addariod.
interpol

Post by interpol »

panin just praegu akustile elexir keeled peale. 11-52 suurus. täitsa perses kui mõnus saund on ikka. praegu julgen küll väita,et oma hinda väärt.

mortral

Post by mortral »

Ma olen ka Elixiri 13-56 setiga mänginud siiamaani, väga hea saund. Nanoweb olid vist.
Tänu sellele polümeerkattele ei lähe nii kiiresti mustaks ka.
Ainuke puudus on see, et see kate hakkab pikapeale järele andma ning rohkem mängitavatest kohtadest narmendama. Minul nii umbes kuue kuu pärast hakkas, aga ma mängin põhiliselt fingerstyle ja ei kasuta pea kunagi medikat, niiet medikaga mängijatel võib see ka rutem juhtuda.
interpol

Post by interpol »

no ikkagi ju. muidu vahetad iga kuu ju keeli akustil. kui need keeled nüüd 3-4 kuud ilusti vastu peavad,siis hakkan akustil aint neid kasutamagi

elektri

Post by elektri »

Täpselt ;)
Ärge tulistage pianisti, ta teeb kõik, mis suudab.
Locked