"uus" Alvarez

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
Taaniel Tina

"uus" Alvarez

Post by Taaniel Tina »

Sai mingi aeg kitarril vahetatud mõlemad sadulad luu vastu, ja USA-st pidin tellima 300 eegu eest luust bridge pinid, kuna üllatus -üllatus kohalikest pillipoodidest saab heal juhul plastmassist, kuigi hind pole nagu üldse midagi.Siis ma Hämäläineni juures nägingi, et ühele vene akustile oli ta teinud vahtrast uue põhja.Siis küsisingi Andruselt kas selline asi võimalik on kuna AlvarezAD60sc on ainult nn solid topiga ja nii see töösse läks.Täna sain pilli ka kätte ning sellest esialgsest soundist, mis sellel pillil poes oli pole küll midagi järel.Täispuidust põhi mõjutab kõla muideks rohkemgi kui luust sadulad.See millest sellele pillile põhi sai langetati 1994, seega ca 15 aastat kuivanud.Ega tänapäevased pillitööstused vaevalt nii kaua kuivatatud puitu üldse kasutavad.Liivamägi kunagi mulle ütles et need hiinas tehtud kitarride kaelad ca aasta pärast võivad kõveraks kuivada, nii oli ka minu pillil , et vajas ka veel natuke sõrmlaualihvi, sest peenemal e-keelel 12-14 fret andsid kõik sama nooti.Pidavat olema üsna tüüpiline viga.Selle pilli puhul oli Andrus ise ka üsna üllatunud kuidas asi saundi mõjutas.Kel huvi võib talle helistada nr. 56569934 sest kodulehte sel tüübil pole.

Image

Image
RockaRolla

Post by RockaRolla »

Ja palju maksma läks?
Throw the Jew Down the Well
Locked