andu wrote:Hmm...
Kas peaks siis keerama nö. hääles kitarriga?
Aga loomulikult! (Mitte, et ma tõreleks sinuga!)
Tundub küll suht nii...
Aga ega sellest enam midagi kasu ei ole, sest selle Trussrodi kuuskant on ümmargune
Aga mida ma siis nüüd mõtlema peaks, kas lasta ära vahetada see või oleks odavam koguda raha uue pilli jaoks?
Vahetada pole Williamsi puhul mõtet. Aga kas su kaela kruvikeerajaga sättida saab?
Tavaliselt on selle jaoks pisike auk kaela ja kere ühenduskohas (met.plaadil, kruvide vahel).
Osadel kaeladel on ka võimalik tagant sättida. Ehk võtad kaela maha, kui tagaotsal on märk
(ring, ring/rist vms), lööd selle punni kruvika v noaga eest ja reguleerid. (Kuigi ma kahtlen, et Williams seda võimaldab).
Aga oled sa 100% kindel, et nurgad maas. Vahel ei panda võtit korralikult sisse ja keeratakse kandi ülaosa ümaraks.
Samas kui allosas kant säilib ja kui võti korralikult sisse panna, saab sättida küll.
vb loll mõte:D aga tõmba 1 kuuskant võti puruks relakaga:D ja tinuta/keevita see sinna auku siis saad näpitsatega keerata, ( NB: tee seda viimases korras kui midagi töesti üle ei jää )
karlapoiss wrote:vb loll mõte:D aga tõmba 1 kuuskant võti puruks relakaga:D ja tinuta/keevita see sinna auku siis saad näpitsatega keerata, ( NB: tee seda viimases korras kui midagi töesti üle ei jää )
Loll mõte, kui kinni keevitad, siis mida seal enam keerata. Seal ei liigugi siis enam miski.
karlapoiss wrote:vb loll mõte:D aga tõmba 1 kuuskant võti puruks relakaga:D ja tinuta/keevita see sinna auku siis saad näpitsatega keerata, ( NB: tee seda viimases korras kui midagi töesti üle ei jää )
Loll mõte, kui kinni keevitad, siis mida seal enam keerata. Seal ei liigugi siis enam miski.
Sa ei tea, millega riskid.
Kavatsen sellele pillile kuulikindla + õhukindla läbipaistva kasti teha, et see siis seinale naelutada ja imetleda oma esimest kitarri.
Kui sellist kasti ei teeks, pudeneks lihtsalt kätte ära.