Squier Affinity vs Standard
Squier Affinity vs Standard
Tere,
Kas keegi teab seletada, mis vahe on Squieri Affinity`l ja Standard`il (eelkõige just stratid pakuksid huvi) ?
Kas materjali ja kooste ja hardware-i kvaliteedi vahe, või on lisaks ka mingi mõõtude v proportsioonide erinevus?
tp
Kas keegi teab seletada, mis vahe on Squieri Affinity`l ja Standard`il (eelkõige just stratid pakuksid huvi) ?
Kas materjali ja kooste ja hardware-i kvaliteedi vahe, või on lisaks ka mingi mõõtude v proportsioonide erinevus?
tp
Äkki on sellest HC teemast abi:
http://acapella.harmony-central.com/sho ... ?t=1099595
http://acapella.harmony-central.com/sho ... ?t=1099595
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
- liivainimene
bassidel on kyll õhem ja teisest puidust.
raud on bassidel pea sama, va vähe sitemad helipead ja poted.
ilmselt on nii ka stratidel.
vahet pole, raud tahab niikuinii vahetust.
olulisem:
affinity on lepast, standard on ... eee agathis?
see noh:
http://en.wikipedia.org/wiki/Agathis
agathis on ilmselgelt raskem kui lepp, jumal teab nüüd kui oluline see on, aga siiski
ilmselt on veel miskit, aga mis põhiline - nad muudavad oma rauda ja asju nii tihti, et ilmselt peaksid proovima.
mina sinu nahas standardi pääle läheks, see tonn poolteist vahet on minu arvates väärt seda vahet, affinity on ikkagi squieri säästukas, siis juba võta siit samast ost-myygist too katkise peaga yamaha või kasvõi benton, niikuinii pead kogu raua ära vahetama.
raud on bassidel pea sama, va vähe sitemad helipead ja poted.
ilmselt on nii ka stratidel.
vahet pole, raud tahab niikuinii vahetust.
olulisem:
affinity on lepast, standard on ... eee agathis?
see noh:
http://en.wikipedia.org/wiki/Agathis
agathis on ilmselgelt raskem kui lepp, jumal teab nüüd kui oluline see on, aga siiski
ilmselt on veel miskit, aga mis põhiline - nad muudavad oma rauda ja asju nii tihti, et ilmselt peaksid proovima.
mina sinu nahas standardi pääle läheks, see tonn poolteist vahet on minu arvates väärt seda vahet, affinity on ikkagi squieri säästukas, siis juba võta siit samast ost-myygist too katkise peaga yamaha või kasvõi benton, niikuinii pead kogu raua ära vahetama.
- liivainimene
Samas on lepp ikkagi klassikaline stratipuit ja kauripuud (agathis eesti keeli) peetakse selliseks säästupilli puiduks.
Affinityl oleks seega justkui veidi rohkem potentsiaali tuunimisobjektina. See, et ta veidi õhem on, ei ole nüüd kohe miinus, selle eest on ta mõnusalt kerge ja mugav. Mina pole küll täheldanud, et ta nüüd sitasti sustainiks selle pärast, et veidi õhem kere on.
Affinityl oleks seega justkui veidi rohkem potentsiaali tuunimisobjektina. See, et ta veidi õhem on, ei ole nüüd kohe miinus, selle eest on ta mõnusalt kerge ja mugav. Mina pole küll täheldanud, et ta nüüd sitasti sustainiks selle pärast, et veidi õhem kere on.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
ilmselt tuleb vahe välja kuskil laval, vaevalt, et kodus mingit erinevust on.
ma muidugi räägin vaid bassi seisukohalt.
standard jazz bass värises enam, aga mitte eriti märkimisväärselt.
ilmselt nõustuks ka Liivainimene:
kui tuunimiseks läheb, siis affinity, kui stock jääb, siis standard.
edit: vastupidi ikka:
kui tuunimiseks läheb siis standard, kui stock jääb, siis affinity.
ma muidugi räägin vaid bassi seisukohalt.
standard jazz bass värises enam, aga mitte eriti märkimisväärselt.
ilmselt nõustuks ka Liivainimene:
kui tuunimiseks läheb, siis affinity, kui stock jääb, siis standard.
edit: vastupidi ikka:
kui tuunimiseks läheb siis standard, kui stock jääb, siis affinity.
Last edited by Myrsik on 08 Apr 2008, 19:55, edited 1 time in total.
Hästi öeldud. Ega herr Leo valinud strati korpuseks leppa mitte sellepärast, et see hästi saundib, vaid ta sai seda lihtsalt odavalt kätte. Esimesed 2 aastat olid kõik stratid muide saarest.Faded wrote:Agathise kohta öeldi ühes väljamaa foorumis hästi:The only bad thing about agathis as tonewood is the crappy hardware attached to it.
- liivainimene
Aga huvitav, miks teda siis ainult odavama otsa pillide juures kohtab? Lihtsalt, et on odav puit ja siis kallitele on nagu häbi panna? Lepp on ju ka küllalt odav, aga temast tehakse kalleid pille küll, miks kauripuust siis ei tehta?
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS