Küsimus kitarrivõimude kohta

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
Vaiksaar

Küsimus kitarrivõimude kohta

Post by Vaiksaar »

Poest on võimalik kalli raha eest osta igasuguseid erinevaid võimendeid,kõigil veidi erinevad distortionid,aga müügil on ka effektiprotsessorid,kus on kõikvõimalikud erinevad distortionid ja effektid,tunduvalt odavam oleks ju siis mingi 4 tonni eest osta mingi selline asi,aga siis tekib küsimus et miks neid siis üldse üksikult müüakse kui on olemas digitaalsed kus on kõik olemas,kas on mingi kvaliteedi vahe kah vä? Kas tasub osta mingi 4 tonnine digitaalne kaadervärk?
interpol

Post by interpol »

ei
aidake mind rooli, ma sõidan ise!

make a pile and call it my life
Myrsik

Post by Myrsik »

osta kasutatuna ja proovi ära, saad müües natuke pügada, aga ikka odavamalt läbi saanud kui uuest peast soetatuna.
maitseasi ilgelt, aga ma sinu nahas võtaks mingi odavtootja lambi pigem koju.
Ilves01

Post by Ilves01 »

digivärke ma ise eriti ei soovita ,kuigi jah eks ta maitse asi on. aga siiski mis siin täpselt sa võimenduste kohta tahad teada? kuna sa ei saa võrrelda efektiprotsessoreid ,ning digieffekte võimudega otseselt. kui mul endal võimu poleks ja mul oleks valida ,kas mingi effektiplokk või võim ,siis ma valiks kindlasti võimu.
krustok

Post by krustok »

Üldiselt olen ma vägagi rahul oma Boss ME-50 distortioni heliga. On olemas ka naturaalne distortion kui seda vaja läheb. Üldiselt on põhiline leida lihtsalt meetod kuidas keerata välja selline sound nagu sulle meeldib. Kui seda ei saa või on liialt keeruline analoogiga teha tuleb digi võtta ja vastupidi. Ei ole üks parem kui teine. .on erinevad.
Rig: Yamaha Pacifica 112 (mod) -> Boss ME-50 -> Harley Benton GA5
Yamaha FG720S
Shure Beta 57A -> E-MU 0404|USB
http://krustok.planet.ee/
Locked