Milline?
Milline?
Jep, see on veel üks kitarriostu teemasid.
Mis seal siis ikka..
Kõigepealt peaksin märkima, et stiiliks on mul rock, kuni extreme metalini välja(GnR, Metallica, Pantera jne.). Siiski vahel tuleb ette ka kergemaid laule (näiteks Who, Zeppelin).Kaldun enamasti lead guitari osa poole.
Mingit erilist stiili pole välja kujunenud, enne on ainult olnud miski odav akust ja ront Encore.
Esimene on ESP LTD F400FM.
2*EMG-81active, võiks olla erinevad. Lai kael, võibolla liiga lai? Disain on ka päris edev.
Teine on ESP LTD VIPER 400 BK
Ka väga kena kuju. Väidetavalt hea, aga vaid raske muusika jaoks. Tingitud tõenäoliselt siis EMG 81 ja 85 setist.
Kolmas on SCHECTER DIAMOND ULTRACURE
Suur ja raske. Seymour Duncani '59 on ilmselt palju kergema muusika jaoks? Kael tundub ka jube kitsas
Ilma proovimata eelistaks Viperit.
Vaatasin ka paljusid muid. Hinnaklass umbes 600 - 800 eur. Näiteks:
GIBSON SG SPECIAL
ESP LTD EC400VF
EPIPHONE SLASH LES PAUL
Abiks on kõik ettepanekud, soovitused ja isegi pakkumised. (olen täiesti valmis kasutatud pilli ostma)
-
Mis seal siis ikka..
Kõigepealt peaksin märkima, et stiiliks on mul rock, kuni extreme metalini välja(GnR, Metallica, Pantera jne.). Siiski vahel tuleb ette ka kergemaid laule (näiteks Who, Zeppelin).Kaldun enamasti lead guitari osa poole.
Mingit erilist stiili pole välja kujunenud, enne on ainult olnud miski odav akust ja ront Encore.
Esimene on ESP LTD F400FM.
2*EMG-81active, võiks olla erinevad. Lai kael, võibolla liiga lai? Disain on ka päris edev.
Teine on ESP LTD VIPER 400 BK
Ka väga kena kuju. Väidetavalt hea, aga vaid raske muusika jaoks. Tingitud tõenäoliselt siis EMG 81 ja 85 setist.
Kolmas on SCHECTER DIAMOND ULTRACURE
Suur ja raske. Seymour Duncani '59 on ilmselt palju kergema muusika jaoks? Kael tundub ka jube kitsas
Ilma proovimata eelistaks Viperit.
Vaatasin ka paljusid muid. Hinnaklass umbes 600 - 800 eur. Näiteks:
GIBSON SG SPECIAL
ESP LTD EC400VF
EPIPHONE SLASH LES PAUL
Abiks on kõik ettepanekud, soovitused ja isegi pakkumised. (olen täiesti valmis kasutatud pilli ostma)
-
Minul on see: http://www.schecterguitars.com/spec.asp?id=201
IS -s 13700.- kui viisakalt küsid ja sulas maksad, saad 5-10% alla ehk. Mul läks koos originaalkohvriga 14100.-
Lisaks võid seal proovida ka Tempest customit, mis on küll Duncan Designed peadega. See Cure oli seal ka olemas. Kuradi värdjalik disain - võehh. Superstrati tüüpi Schecterid olid EMG HZ peadega vist enamuses, hinnad kuskil 6-10k.
Enda pilli iseloomustuseks niipalju, et väga võimas sustain (string thru ja massiivne LP tüüpi kere). Suht jäme kael, millega suht ruttu harjusin. EMG 81/60A set.
Väga impressive clean ja läbi ploki jõuline metal sound. Minumeelest kaelapoolne pea ajab soundi väheke mudaseks, aga see selleks, ma kasutan seda harva. Võrreldes mu LTD M-100FM -ga ikka hoopis teine asi. Too on siuke niru kuidagi, õhuke kael ja kere, lisaks FR tarvis tehtud süvend võtab selle viimsegi, mis sustaini peaks tagama. Peatselt teen väikse katse ja panen sellele EMG 81 peale, näis kuda siis soundib.
IS -s 13700.- kui viisakalt küsid ja sulas maksad, saad 5-10% alla ehk. Mul läks koos originaalkohvriga 14100.-
Lisaks võid seal proovida ka Tempest customit, mis on küll Duncan Designed peadega. See Cure oli seal ka olemas. Kuradi värdjalik disain - võehh. Superstrati tüüpi Schecterid olid EMG HZ peadega vist enamuses, hinnad kuskil 6-10k.
Enda pilli iseloomustuseks niipalju, et väga võimas sustain (string thru ja massiivne LP tüüpi kere). Suht jäme kael, millega suht ruttu harjusin. EMG 81/60A set.
Väga impressive clean ja läbi ploki jõuline metal sound. Minumeelest kaelapoolne pea ajab soundi väheke mudaseks, aga see selleks, ma kasutan seda harva. Võrreldes mu LTD M-100FM -ga ikka hoopis teine asi. Too on siuke niru kuidagi, õhuke kael ja kere, lisaks FR tarvis tehtud süvend võtab selle viimsegi, mis sustaini peaks tagama. Peatselt teen väikse katse ja panen sellele EMG 81 peale, näis kuda siis soundib.
Schecter Hellraiser Tempest (EMG 81/60A)
Samaväärse hardware ja helipeadega on Washburnil mõnituhat soodsamat. Vist olid:
WASHBURN D200PROEBK(~7000.-)
WASHBURN X50PROFE (~10000.-)
WASHBURN WI200PROE (~7000.-)
Kõigil kolmel EMG81-85 set, Grover 18:1 tunerid, Buzz Feiten tuning system,, gig bag komplektis jne. Suht fair deal.
WASHBURN D200PROEBK(~7000.-)
WASHBURN X50PROFE (~10000.-)
WASHBURN WI200PROE (~7000.-)
Kõigil kolmel EMG81-85 set, Grover 18:1 tunerid, Buzz Feiten tuning system,, gig bag komplektis jne. Suht fair deal.
Last edited by darkcity on 02 Apr 2008, 17:42, edited 1 time in total.
- Counterwise
Näiteks, jackson king v'del mis on heavy jaoks tehtud, on'59 duncanid kaelapositsioonis. Ära viperit küll osta, see on jube kole. Kas siis f400fm või see eclipse
"Miks see kuradi võim viliseb, mul on kõik nupud ju põhjas!"
Helimeeste moto:"Käib töö ja vile koos"
Black metal on sigahale
Selline asi nagu google on olemas, kasuta seda.
Give them everything, and take from them, nothing!
Black metal on sigahale
- RockaRolla
- Counterwise
Ma leidsin internettist sellise asja, http://www.thomann.de/gb/cort_evlz4.htm Cort Evl. Lugesin veel häid reviewe selle kohta. Emg passiivid peaks küll sinu nõudmised täitma.
"Miks see kuradi võim viliseb, mul on kõik nupud ju põhjas!"
Black metal on sigahale
Black metal on sigahale