Fender
Noh ega see siis säästukael ju pole ja minuarust see plastmass peaks niisama ainult kaela otsas olema. Mulle tundub, et see asi on rohkem nagu ilu pärast...umbes nagu Gibsonitelgi.
Kas sa väidad siis, et näiteks sellel kidral on mingi säästukael või? http://www.pillipood.ee/index.php?lang= ... id=3061452
Kas sa väidad siis, et näiteks sellel kidral on mingi säästukael või? http://www.pillipood.ee/index.php?lang= ... id=3061452
Sterling by Music Man Axis AX40, Line 6 Spider III 15, MXR Phase90 (Custom Shop), SansAmp GT2
Counterwise on sigahale
Counterwise on sigahale
Kõikvõimalikku infi saad siit:Sander.S wrote:Mind hakkas väga huvitama selline isend:
http://www.thomann.de/gb/fender_lite_as ... _mn_nt.htm
Et mis puit see light ash selline on ja mis plussid ja miinused tal võrreldes vahtraga on? Kas need Duncanid seal on pigem positiivne või negatiivne nähtus? Ja üldse sooviks kõikvõimalikku informatsiooni antud pilli kohta.
Üldiselt on mul plaanis endale millalgi üks Fenderi strat soetada, mis jääks umbes hinnaklassi 8000-10000, et äkki keegi oskab midagi muud soovitada, kui see väga hea variant pole.
http://www.fender.com/products/search.p ... 0265002506
Mell
noh sa ju rääkisid säästukaelast. kuna squier on teatavasti säästupill, siis peaks ju squieril kah nagu säästukael olema...aga tema omal seda polemels wrote:Ma ei saa loogikast päris hästi aru...liivainimene wrote:Hm, huvitav, mu Squieril näiteks ei ole seal plastmassi. Sellepärast ei usu hästi, et plast ainult odavuse pärast on.
Sterling by Music Man Axis AX40, Line 6 Spider III 15, MXR Phase90 (Custom Shop), SansAmp GT2
Counterwise on sigahale
Counterwise on sigahale
Squier Affinity ja Bullet seeriate kaelades ei paista platmassi olevat, aga see on ilmselt selle pärast, et need on veel XXX-säästukaelad (hinna järgi otsustades). Kallimates Squierites on plastmass täiesti näha. Ja USA Fenderites on plastmassi asemel kaela (pean praegu silmas pingutite poolt reguleeritavate trussrodidega kaelu) otsas puit. Ilmselt ei ole see siiski juhuslikult nii ja mitte päris mõjuta saundi osas.
Mell
- liivainimene
Tead, see tükike plasti ei tee seal küll sellist saundivahet, mida inimkõrv tajuda suudaks.
Seal puudub samuti loogika, et kõige odavamates kaeltes pole plasti, siis vahepeal on ja kallites jälle ei ole.
Ma ei usu, et sellel lite ash kaelal midagi viga oleks. Isegi Squieri kael on küllalt mugav mängida, kuigi on sinu liigituses XXX-säästukael.
Seal puudub samuti loogika, et kõige odavamates kaeltes pole plasti, siis vahepeal on ja kallites jälle ei ole.
Ma ei usu, et sellel lite ash kaelal midagi viga oleks. Isegi Squieri kael on küllalt mugav mängida, kuigi on sinu liigituses XXX-säästukael.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
See pole minu liigitus, hinnad kujundab turg.Sa oled ilmselt märganud, et üldjuhul on paremad pillid kallimad. Ma usun ka, et see plastmassotsik praktiliselt saundi ei mõjuta, aga ma jään siiski oma eelmise arvamuse juurde, plastmassvariant on selle asja odavam lahendus.liivainimene wrote:Tead, see tükike plasti ei tee seal küll sellist saundivahet, mida inimkõrv tajuda suudaks.
Mell
Kulla mees, sul on midagi väga sassis.
Kaelad tehakse puidust. Kaela sees on süvend ja süvendi sees omakorda medallist pingutusvarras, mis on mõlemast otsast puidu külge kinnitatud.
Plastiku all sa mõtled ilmselt seda musta materjali, mis sealt trussrodi süvendist välja paistab? Ma pole päris kindel, mis selle eesmärk on, aga ma pakun, et tegu on terve trussrodi ümber mähitud plastikmaterjaliga, mis aitab vältida trussrodi logisemist, kui pinge on väike. Võimalik ka, et see aitab kaitsta puitu kaela ja headstock ühenduskohas, mis on niigi kitarrikaela üks nõrgemaid kohti.
Igatahes, see ei tähenda, et trussrod ise oleks plastmassist, see ei mõjuta kitarri soundi, ja see ei ole mingi märk "säästukaelast".
Kaelad tehakse puidust. Kaela sees on süvend ja süvendi sees omakorda medallist pingutusvarras, mis on mõlemast otsast puidu külge kinnitatud.
Plastiku all sa mõtled ilmselt seda musta materjali, mis sealt trussrodi süvendist välja paistab? Ma pole päris kindel, mis selle eesmärk on, aga ma pakun, et tegu on terve trussrodi ümber mähitud plastikmaterjaliga, mis aitab vältida trussrodi logisemist, kui pinge on väike. Võimalik ka, et see aitab kaitsta puitu kaela ja headstock ühenduskohas, mis on niigi kitarrikaela üks nõrgemaid kohti.
Igatahes, see ei tähenda, et trussrod ise oleks plastmassist, see ei mõjuta kitarri soundi, ja see ei ole mingi märk "säästukaelast".
Mis "asja" odavam lahendus? Mida see plastmass seal sinu arust siis teeb?mels wrote:ma jään siiski oma eelmise arvamuse juurde, plastmassvariant on selle asja odavam lahendus
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
http://www.thomann.de/de/fender_deluxe_ ... rw_awt.htm
Plaanis on selline isend osta.
Rääkige sellest, et kuna ise olen e-pillide kohapealt võhik ja esimene pill oleks minule, et siis kõik mis võimalik...
Plussid ja miinused....
Plaanis on selline isend osta.
Rääkige sellest, et kuna ise olen e-pillide kohapealt võhik ja esimene pill oleks minule, et siis kõik mis võimalik...
Plussid ja miinused....
Ma arvan, et see on hea universaalne variant. Esiteks on tal nii humbucker kui single coil helipead, mistõttu saab hakkama väga paljude erinevate žanritega ning aitab sul kujundada oma maitset. Teiseks on tal tremolo, mis on ühest küljest võimeline küllaltki aktiivseks kangiväänamiseks, aga samas on lihtsalt blokeeritav ning keelte vahetamine ei ole nii raske, kui nt. Floyd Rose'i puhul. See aitab jällegi sul kujundada oma maitset selles suhtes, kas ja millist tremolot sa eelistad. Kolmandaks on strat väga mugava ja ergonoomilise kujuga, mis kindlasti tuleb kasuks inimesele, kes esimest korda elektrikitarri kätte võtab. Ma usun, et selle pilli ostu sa ei kahetse.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
- Counterwise