Vintage VR2000

Erinevate firmade pillid
Locked
Kutt

Vintage VR2000

Post by Kutt »

Kavatsen osta aprillikuus elektrikitarri, ja mõtlesin et sellel võiks olla siiski tremolo süsteem (kuigi alla 10 000 kroonist tremolot head vist ei saa) ja kõik muu mis sellele kitarrile omane - ehk siis see oleks see mida ma tahangi osta, mu raha lubab osta 4000 ja 6000 krooni sisse jäävat kitarri.

Võiksite avaldada arvamust selle kitarri kohta, ja kui sellel on miinuseid siis need välja tuua. Oskab keegi äkki soovitada samade omadustega, aga paremat kitarri mis ei küündiks üle 6000 krooni? Konkreetseid firmaeelistusi mul pole :)
RockaRolla

Re: Vintage VR2000

Post by RockaRolla »

Kutt wrote:Kavatsen osta aprillikuus elektrikitarri, ja mõtlesin et sellel võiks olla siiski tremolo süsteem (kuigi alla 10 000 kroonist tremolot head vist ei saa) ja kõik muu mis sellele kitarrile omane - ehk siis see oleks see mida ma tahangi osta, mu raha lubab osta 4000 ja 6000 krooni sisse jäävat kitarri.

Võiksite avaldada arvamust selle kitarri kohta, ja kui sellel on miinuseid siis need välja tuua. Oskab keegi äkki soovitada samade omadustega, aga paremat kitarri mis ei küündiks üle 6000 krooni? Konkreetseid firmaeelistusi mul pole :)
Ennem tuleb defineerida hea ja halb tremolo. Kui hea on see mis häälest ära ei aja siis võib selle nimetus olla "Floyd Rose", mille saab ka alla 10 000 kitarriga.
Throw the Jew Down the Well
Kutt

Post by Kutt »

Selline mis ei läheks häälest ära oleks igatahes väga hea.

ma leidsin veel sellise kitarri:
http://www.thomann.de/gb/ibanez_sa220fmtgb.htm

See peaks vist parem olema
Kutt

Post by Kutt »

RockaRolla

Post by RockaRolla »

Esimene läheb arvatavasti paraja kangiväänamise peale häälest ära aga teine mitte.
Throw the Jew Down the Well
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Esimesega sa ei saagi mingit erilist kangiväänamist teha. Pealegi, häälest ära minek sõltub palju ka ülemisest sadulast ja pingutitest.

Ja sellise hinnaklassi kitarridel keerulisemad tremolosüsteemid (Floyd Rose, Ibanezi Edge jne) on tõenäoliselt pehmemast metallist, mistõttu nad kuluvad rutem läbi. Pigem hangi tavalise strat-tüüpi tremologa pill. Nendest kahest viimasest mina võtaks küll selle esimese (SA220).
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
martra

Post by martra »

kui tõesti tahad väga kangiväänamist teha, siis võiks isegi selle teise osta, juhul kui sul on mingi aja pärast välja käia umbes 5000 krooni originaal floyd rose'i jaoks.
martra

Post by martra »

oih, ma pole kindel kas sellele saab floyd'i panna
kikaskilla

Post by kikaskilla »

kas sellel mitte juba FR peal ei ole?
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Loe kirjeldust, mitte ära vaata pilti.
Edge III tremolo
Iga lukustuv tremolo ei ole tingimata Floyd Rose.

Edge tremolod baseeruvad küll FR-il, aga ma pole kindel, kas nad on nii sarnased, et saab ühe välja võtta ja teise asemele panna ilma, et peaks puidutööd tegema.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Kutt

Post by Kutt »

Ma tellisin teise muidu ära (RGR320) koos Line 6 Spider võimuga ja olen üpris rahul :)
Nüüd tuleb mõtlema hakata sellele kuidas keeli vahetama hakata kui vaja on :/, aga ma olen kindel et saan sellisel juhul siit foorumist veel abi

Tänan!
Locked