....kunagi kasvasin nende lugudega ülesse ja nüüd tahaks nostalgitseda, äkki kellelgi on infi,laulusõnu või muud selletaolist. tänulik olen kui saaks isegi mõnda lugu kuulata. mäletan, et olid lood- "vaene vanapiiga" siis veel vigla show lugu -.. mind puujala masiks hüütakse ja minust lugu peetakse..
tänud , kes aitavad
Tore saatusekaaslast kohata. Oli eneselgi õnn nende lugude saatel üles kasvada. Umbes aasta tagasi sai sooritatud operatsioon, mille käigus said mõned Lillekese lood helilindilt kõvakettale kopeeritud. Kvaliteet küll kõige kargem pole, kuid esmase nostalgiakihu rahuldab ära.
Praegu on need lood üleval Soulseekis, kasutaja grusiin, kaust Endaripitud, failid lilleke ja lilleke2.
Kui sul mingil põhjusel Soulseekile või mu kasutajale ligipääs puudub, anna teada. Siis mõtleb midagi huvitavamat välja.
grusiin wrote:Tore saatusekaaslast kohata. Oli eneselgi õnn nende lugude saatel üles kasvada. Umbes aasta tagasi sai sooritatud operatsioon, mille käigus said mõned Lillekese lood helilindilt kõvakettale kopeeritud. Kvaliteet küll kõige kargem pole, kuid esmase nostalgiakihu rahuldab ära.
Praegu on need lood üleval Soulseekis, kasutaja grusiin, kaust Endaripitud, failid lilleke ja lilleke2.
Kui sul mingil põhjusel Soulseekile või mu kasutajale ligipääs puudub, anna teada. Siis mõtleb midagi huvitavamat välja.
krt pole ammu siin rigi konnanud ja näe kellelgi oligi lillekese kohta ühtteist !!