Schecter

Erinevate firmade pillid
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Ovationi akustid on sama süsteemiga (kumer kunstmaterjalist põhi), ja nende helile ma küll midagi ette ei heidaks.
Tolle Schecteri pilliga kahjuks kogemus puudub.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
krustok

Post by krustok »

Noh.. Fiiberklaasist tehakse ka ju tsellosi (http://www.luisandclark.com/).
Pole siin midagi kahtlast. Heli on hea aga arvatavasti jah, maitse asi.
Rig: Yamaha Pacifica 112 (mod) -> Boss ME-50 -> Harley Benton GA5
Yamaha FG720S
Shure Beta 57A -> E-MU 0404|USB
http://krustok.planet.ee/
Valupill

Post by Valupill »

See suvi ostsin Hellraiser C-1 , pill on väga hea. Kui mängid metalit, siis paremat hinna ja kvaliteedi suhet on väga raske leida ;)
MadCat

Post by MadCat »

Ma arvan et peale suvel orjamist soetan endale kah ühe Schecteri pilli. Lähen täna uurin mida IS pakkub :D
Kuradisarv

Post by Kuradisarv »

Ütlen, et Schecter Diamond ACS on väga korraliku saundiga pill ja valjuduse üle ei kurdaks küll. Nimelt ostsin ise täna selle pilli ja olen väga rahul. :D Soovitan!
DarkForces

Post by DarkForces »

Nonii, olen siis minagi nüüd Schecterite omanike hulgas. Pilliks siis Schecter Hellraiser Avenger ning olen sellega väga rahul. EMG-d röögivad päris mõnusasti ja kael on väga mugav. Hääles peaks ta ka päris hästi püsima (peaks just sellepärast, et see pill on mul veel üsna vähe aega käes olnud).
Chris the Snake

Post by Chris the Snake »

Ühinesin ka Schecteri klubiga, nimelt ostsin endale Schecter Revenger FR. Siiamaani probleeme pole,kuigi Floyd Rosel keelte vahetamine oli suht aeganõudev(ei meeldinud need olemasolevad keeled). Kõla on viimasepeal,kael on mugav,väga hea pill oma hinna eest (6625EEK Thomannist tellides)
hannesp

Post by hannesp »

Proovisin täna IS Musicus EMG 81/85 setiga Schecter Hellraiserit. Kuradi mõnus pill, kuigi kael oli harjumatult jäme. Keeled olid ka pisut liiga kõrgel, aga peale mõningast konfimist oleks superb. Hinnaks oli konkreetsel isendil 13700.- Müüja jutu järgi Les Paul konfiga.
hannesp

Post by hannesp »

Niih, käisin täna taas IS -s ja lahkusin sealt selle pilliga (originaal kohvris)
http://www.schecterguitars.com/spec.asp?id=201
Esmamulje on ikka kuradi võimas. IS -s sai keeled õigele kõrgusele keeratud ja paganama mõnus oli mängida. Eelmises postis valetasin natuke peade kohta - tegelikult on EMG 81/60A set. Siuke Les Paulilikult massiivne pill igatpidi. See kõik tähendab seda, et õhtul läheb rajuks käristamiseks :lol:
roosakummik

Post by roosakummik »

Palju maksab Zacky stiilis pill- ja kas neid eestis ka saada on.
Vintage LP Lemon top,Omatehtud Telecaster,Ibanez Rg,Ibanez AW85ECE-RLG
HB GA 15P&Fender M80(Proovikas) Crate 15w(Kodus)
Marshall Jackhammer,Guvnor,Bluesbraker,Supervibe,Reflector,Ecohead,Regenerator,Vibratrem ,Compressor.
hannesp

Post by hannesp »

Mis on Zacky stiilis pill? Paned ehk lingi Schecteri kodukalt?
Chris the Snake

Post by Chris the Snake »

ta mõtles Zacky Vengeance customit ilmselt.
Seda Tallinnas ISis küll pole, kuid müüja võib sulle hinna öelda. Ma küsisin näiteks,palju maksaks kroonides Synyster Standard, vastus oli midagi 20000 ringi,natuke alla selle.
hannesp

Post by hannesp »

Ei krt, Schecter oli hea valik. Soovitan nendel, kes siin Epi Les Paul customit vms nillivad minna IS -i ja Tempest Custom ära proovida,
http://www.schecterguitars.com/spec.asp?id=52 kui EMG aktiive ei taha. Massiivne kere ja jäme kael tagavad võimsa sustaini ja hea kõla. Muidugi, kui Les Paul disain on "must have", siis pole sinna asja.
Hind oli tollel 11500 ehk vähe odavam, kui minu EMG setiga Tempest Hellraiseril. Ja pisut edevam nägi oma kuldse rauaga välja. Usun, et ilusti küsides saab hinda veel pisut alla. Ma olen igatahes selle pisut veidra kujuga ära harjunud ja hakkab üha rohkem meeldima.
fleik

Post by fleik »

olen seda pilli täitas näppinud ja tegemist on hea pilliga. Mulle muidugi ei meeldinud jumbo fretid, a see on maitse asi. Kui on raha käia välja niipalju, siis on see väga hea valik :)
Les Paul & Strat& Tele & Akust
Pisike võim & Lampvõim
Mikker & Helikaart & Soft
Pedaalid kohvris
Suupill
hannesp

Post by hannesp »

Mul ei olnud, aga küsisin pangast juurde :lol:
Locked